2016. január 18., hétfő

izgi???

Mára már sokkal jobban van Csenge! :-) De nem ment oviba...annyira örülök, hogy jobban van. Legszívesebben a héten itthon hagynám, de a hét, kicsit megint sűrű..


Nem tudom, de be vagyok zsongva már, unom a semmit nem csinálunk, de mégis mindig valamit ,állapotot. Az a baj, hogy nem lesz jobb tavasszal sem. Jó, majd kapirgálhatom kicsit a kertet..de olyan picike, nem fogok megizzadni benne..Meg mennék kirándulni, de Csengével még nem az igazi...Mennék valahova kettesbe Zsoltival, de nincs rá keret, meg más sem...Meg...mitudomén...Kéne kicsit várni valamit... Jó, mondja Zsolti, majd reméljük megyünk nyaralni..Na igen, sátorozni kellene menni.. hát az jó..csak ott én, ugyanazt fogom csinálni mint mindig, csak tábori körülmények között..:-) Milyen kis elégedetlen vagyok mi??? :-)))))

Megyek ezekhez a nagyon jó kis exponenciális egyenletek közé... Jujj, de izgi! ;-)

6 megjegyzés:

  1. Ma volt bennem is valami hasonló érzés, hogy oké tekeri az ember ezt a mókus kereket, d e valami hiányzik nagyon, valami JÓ, de most hirtelen én is csak a meleget várom, a tavaszt a zsongást, attól remélek valamit. Furcsák vagyunk ugye? De azért nem elégedetlenek, csak vágyakozók:)

    VálaszTörlés
  2. Anikó!!! Annyira azt irtad le ma, ami már egy ideje bennem van - annyi dolgom van, és mégis olyan keveset csinálok... érted : mosok, főzök, takaritok - gyereket nevelek - és ez nem semmi, de kellene valami, egy kihivás...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pedig, ha jobban belegondolunk, nekünk van a legjobb dolgunk, csak mégis...mi is emberek vagyunk, nem? :-)

      Törlés
  3. Sátras horgásztúrára menjetek. Zsolt pecázik s bográcsost főz, Ti meg pancsoltok. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, igen..:-) Ez jó ötlet, de a palacsintát nekem kell sütnöm.:-))) Különben ilyenben gondolkodunk..

      Törlés