2016. január 22., péntek

Jobb lesz...majd! :-)

Szeretnék csupa vidám dolgot írni, nem nagyon megy...persze tudom az okát.
Most azon gondolkodom leírjam e?  Hogy aggódtok értem, érdeklődtök jólesik nagyon! Köszönöm!

Hogy a minden hónapban rám törő migrén miatt borúsabban látom az életem, mint amúgy lenne, már nagyon elszomorít. Hogy magam sem értem miért borultam be tegnap a féléves matek lezáráson, hiszen tudtam, hogy ennyi a reális, mégis, úgy szerettem volna négyesre.:-( Kicsit felvidított a töri ötös doga, és ezzel ötösre zárt le, ez nagyon jó. :-) Angolt nem zárta le,mert nem javította ki, de már nem bántam, annyira el voltam fáradva. Olyan sokat tanultam a matekra...tényleg sokat. Itt, öt feladat volt, amennyinek a végeredménye jó lett, annyi jegyet adott rá. nekem három jó lett, a negyediket meg nem tudtam befejezni, ötödiket nem tudtam. És ennyi..bosszantani csak az bosszant, hogy mennyit tanultam rá..és ha azt a feladatot megcsinálom, akkor négyes lett volna, és akkor megadta volna a négyest..persze tudom, mi az az egy jegy, főleg matekból, legalább nem kettes...mindegy is..tényleg hülye vagyok.. mert az átlag 4,2-4,3 lett.:-)


Más, Dávid belázasodott tegnap, akkor minden gyermekemen átment a nyavalya...viszem dokihoz, meg megyek még a hétvégére vásárolni. vasárnap ünnepeljük a szülinapját Mesinek. De sok időm nincsen, Csengét délben ilyenkor hazahozom..

Persze, hogy mindent másképp fogok holnap látni, nem fog fájni a fejem.
Már sok a a felvételi, a betegség, a félév, nekem a suli, az oviba ez az, a munka, az itthoni dolog...:-(
De összeszedem magam! :-)

14 megjegyzés:

  1. Nekem is két napja migrénem van.:( És bár én nem vagyok már ennyire elhavazva,mint te, mégis borús az ég.....
    Viszont minden tiszteletem a tiéd! Hős vagy!!!!És nem túlzok!!!!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :-( Jobbulást Mamka!!!!
      Dehogy vagyok hős, azok nem nyafognak! :-D Ölellek!!!

      Törlés
  2. Anikó, nálam a migréneket a glutén váltotta ki. Most évi 1-2 alkalommal tör rám, azelőtt havi 4-8.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálam a menzesz miatt van,már naplót írok a fejfájásról egy ideje...:-(
      Más tüneted is volt a glutén miatt?

      Törlés
    2. Igen. Lisztes kaja után fáradékonyság, aluszékonyság, hányinger, émelygés, teltségérzet, gyomorsav és viszketett a hasamon a bőröm. Mind elmúltak.

      Törlés
    3. Értem...na majd figyelem magam, de még csak az kellene a laktózérzékenység mellé...:-(

      Törlés
  3. Nálam az is sokat jelentett, e tekintetben, hogy abbahagytam a fogamzásgátlót- azóta sokkal kevesebbet fáj a fejem is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az nagyon jó, én esetleg kilenc hónapig tudnám mellőzni a migrént. ;-))))) amúgy nálam ez nem lehet, mármint nem szedek gyógyszert.

      Törlés
  4. Szomszédasszonyom is migrénes, napokig vannak rohamai, megértelek.Ha tudod az okát valamivel nem lehet csökkenteni? Persze kibic könnyen beszél.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gondolom, majd ha változó korba kerülök javul, vagy majd más jön helyette...

      Törlés
  5. Óóóó Anikó :-), annyira maximalista vagy....és akkorák az elvárásaid magaddal szemben. Ha hármas, hát hármas, nem az a lényeg. Hanem tudod mi, az, hogy 4 gyerekes családanyaként belevágtál a gimibe. Az magában csillagos ötös. :-) Nem mellesleg pedig kalapomat emelem előtted, olyan lett a félévid, hogy akárki büszke lehetne rá. Mesit Isten éltesse sokáig. Remélem a migréned hamarosan elmúlik, gyönyörűen süt a nap, Dávidnak is jobbulást kívánok.
    A változókort meg ne várd, eljön az úgyis, túl kell esni rajta minden nőnek. :-) Puszi és hatalmas ölelés: Piroska

    VálaszTörlés
  6. Szia!
    Bocs,hogy írok,de minden rossz szándék nélkül mondom, hogy nagyon vigyázz ezzel a sütögetéssel. Nem tudom, hogy csinálod, de a NAV monitorozza a blogokat és Facebook -ot is! Ha nem szűröd a kommentet, akkor ha elolvastad töröld ki! Tényleg jó indulattal mondom, de erre már többen csúnyán ráfáztak!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Amennyit keresek a sütögetéssel...viheti a NAV! :-) Köszönöm, hogy aggódsz!

      Törlés