2016. szeptember 25., vasárnap

"Álomrabló"

A cím utal a tartalomra, ugyebár.:-) Na ezt csak azért írom, mert ragad rám valami a magyarórán, kérem szépen. :-)))

Ó pénteken ugyanis koncerten voltunk. Ismerős Arcok koncerten. Aki ismer tudja, ők számomra AZ EGYÜTTES, akik mindig adnak nekem annyit, amennyivel pont kihúzom a következő koncertig. Most is így volt. Bár testileg fáradt voltam, ez nagyon munkás hét volt, lelkileg, testileg is, de az a másfél óra, feltöltött teljesen. Előtte a Hazajáró fiúk tartottak élmény beszámolót, már az is nagyon, nagyon jó volt, és Böjte Csaba testvér is üzent nekünk, mert ez végül is jótékonysági koncert volt a Dévai gyerekek megsegítésére. Kell ennél jobb alkalom, hogy mi ketten Zsoltival ott legyünk? Nem!!!
Megtelt a Fő tér, sokszor voltam ott, de ilyen még nem volt, ennyi mosolygós arc, tiszta tekintet, csak ezen a koncerten tapasztalom.
Nagyon jó volt, így a péntek este, tegnap meg még jobb, ha lehet írnom, elmentünk kirándulni. Csenge nem egy kiránduló manó, mint a nagyobbak voltak, de a kis táv amit mentünk, is nagyon nagyon jó volt, megpihenni a patak mellett, süttetni az arcomat a bágyadt, de meleg őszi napon, hallgatni a bogarak zümmögését, néha egy egy madár rikoltozását, körbe néztem, még zöldek a levelek, olyan nehéz elhinni, hogy nemsokára aludni megy a természet.

Ma is jó lesz, főzök, pulyka nyakból húslevest, egy egész csirkét bepácoltam tegnap már, almás krumplipürét csinálok mellé, és almás pitét sütinek, ez volt a kívánság, hát legyen.
Az sem veszi kedvemet, hogy már nem tudom, az allergia tombol e még, vagy a nátha kopogtat..:-)
Szép vasárnapot nektek is!
(forrás: YouTube)

5 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Köszi a videót!
    Igazai kiránduló idő van ma is, maradhatna még sokáig! ☺
    További szép vasárnapot kívánok! ☺

    VálaszTörlés
  3. Almás krumplipüré...hm, szívesen megkóstolnám. Nem ettem még! :)

    VálaszTörlés
  4. Sok ilyen vidám jó programot!

    VálaszTörlés
  5. Tényleg milyen az almás krumplipüré?

    VálaszTörlés