2016. szeptember 27., kedd

Ezt írom akkor!:-)

Mit is írjak...
Hogy milyen az almás krumpli püré? Semmi extra, csak egy almát belefőzök a krumpliba, és ugyanúgy készítem mint a krumplipürét, tejföllel, kis vajjal..de ettől kicsit olyan édeskés lesz a püré. Szeretik.:-)

Még mit írjak? Nem vagyok megelégedve az arcommal, biztos hogy 42 évesen ekkora mély ráncoknak kell lennie, nem csak a mosoly ráncok, ám blokk...? És ilyen bazi karikás szememnek? Meg nagy a hasam, és púpos is vagyok, a rossz tartásomtól..és amúgy is, miért olyan az énképem, mint mikor 20 éves voltam, közben ha tükörbe nézek egy vén banya néz velem szembe, viccen kívül amúgy. Még jó, hogy együtt öregszünk Zsoltival, de ez nem mentség! :-)))

Még mit írjak? Tanulok, törit és angolt leginkább most, jajajajajajjjjajjjj, ezt az évet még nem szeretem.:-(

Még...még azt írom, hogy kevés a kaja mindig itthon...1,30 kg sajt nem elég egy hétre..soroljam? :-( És ez még csak a a kaja, többiről nem is beszélek. :-( Szóval mér nem elég egy héten egyszer boltba mennem, egy vagyont otthagynom, kétszer kell menni..és akkor még nincs is habzsidözsi...

Még azt is írom, hogy elkezdtem fázni, hiba a napocska kezem lábam fázik, nesze neked, fokhagyma kapszula a jó vér keringésért.:-)

És felveszem a legszebb mosolyom, ma jó lenne, végre, jól érezni magam a suliban. Három matek, három angol nem igazán ezt sejteti...:-)

7 megjegyzés:

  1. Anikó, mozgás, mozgás, mozgás!!! Nagyon sok mindenre megoldás. Csak el kell kezdeni! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen Márti, tudom, tudom...mindenkinek arra van ideje amit AKAR csinálni..:-) Nem kifogás az időhiány.:-)))

      Törlés
  2. Anikó, kitartást az iskolához és a családhoz. Örülj a szép napsütésnek és az éhes gyerekeknek. Tudom, hogy ez nem vigasz, de mindig van valami, aminek örülni lehet, csak meg kell találni. Én most táncolni járok /szakrális körtánc/. Imádom és végre van rá időm, most, hogy nyugdíjas lettem. Sok sikert a tanuláshoz!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Zsuzsa, van azért öröm, sok! Most annak örülök, hogy a gyerekeink tudják mi a dolguk, és minden megy a maga útján..sokat számít ez ekkora családban.:-) Örülök, hogy jól érzed magad a táncon..:-)

      Törlés
  3. Azért a 3+3 óra nagyon kemény lehet... de kitartás, tényleg, olyan szépen csináltad, csinálod!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valahogy most még annyi minden mást csinálnék helyette...de azért mikor látom a velem egykorú tanárokat, aki este is lelkesen okítanak minket...már jól érzem magam, és azt érzem, van értelme amit csinálok.

      Törlés
  4. Hát abból amit írtál az angol és a matek a legjobb:) A kaján én is ki vagyok akadva, heti egy karton tej fogy minimum és úgy, hogy nem ihatják víz helyett. Amúgy hetente minimum kétszer vásárolunk, plusz a napi kenyér féleségek és tényleg nincs mindennap hús és nincs habzsi-dőzsi sem....

    VálaszTörlés