2016. szeptember 29., csütörtök

kicsi dilemma...

Na gyorsan írok inkább mert rákattantam egy oldalra, ahol a rendhagyó igéket lehet gyakorolni, és komolyan függőséget okoz, egyszer már 93%-os lett, de még nem 100% ! :-D

Dilemma előtt vagyok. Csengével kapcsolatban. Fáradt, mert este fél 10, 10 óra mire elalszik, de úgy, hogy felpörög előtte. Majd reggel nehezen kel fel, ma konkrétan, hiába puszilgattam nyolc előtt öt perce, semmi...már megdőlni látszik a korán legyünk az oviba, mert jövőre menni kell reggel már a suliba. Na és akkor ezen a héten jön a kisbarátnő, aki jár balettra. Ami amúgy nagyon jó...De itt jön a dilemmám. Megéri e, háromnegyed óráért fizetnem 1000ft-ot ami ilyenkor természetesen még nem annyira balett, inkább egy kis mozgás ugye...de jól hangzik. Csenge menne tuti, még tudnám is vinni, mert hétfőn és szerdán van. DE, azért ide vagy oda, sokba kerül, nekünk. Nem mondom, hogy nem tudnám kigazdálkodni, de ugye a nagyok...nekik is akkor kellene ennyi, Mert azért nincs kivételezés...nem tudom, majd összedugjuk a fejünket és megbeszéljük. Persze nem marad le semmiről, és ezen már túl vagyunk háromszor..de a Csengének ez az első..

Na megyek a konyhába, fürdőbe, szokásos menetre, főzni(biggyesztés: borsóleves, túrós tészta), kenyeret sütni, ágyneműt mosok, húzok...és még tanulok. Majd délután suli. De ma jó nap lesz, négy magyar, két töri és egy kis fizika..

6 megjegyzés:

  1. 1./ Hol van az az oldal? A rendhagyóigés?
    2./ Ha soknak tlaálod, akkor keress olcsóbbat, biztos van néptánc is ahol nem alkalmanként kell fizetni hanem havonta vagy félévente. Nálunk mindenki jár mindenfelé, de még a zeneiskola hangszeres képzéssel együtt sem kerül ennyibe ( 16.000 / év szolfézs+zongora heti 2 szolfézs,2 zongora). A tánc 8000/félév és heti két alkalom, ahol "maszek" táncra jártunk ott 700 Ft/ alkalom volt. Szóval kersgélj bátran ez szerintem is sok egy kis ugrabugráért...!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://www.angoltanszek.hu/tester/irregverbs.php
      itt van a teszt.

      Jó, jó...de itt a lényeg a BARÁTNŐ is oda...érted?:-)

      Törlés
  2. Itt van eg ycikk egy szegedi csoportról, ott van benne az ár is http://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/csendben_es_kecsesen_szenvednek_a_kis_balerinak/2465876/

    VálaszTörlés
  3. Attól függ, hogy szereti-e? Túl vannak terhelve a gyerekek. Az oviban a fő program a játék.

    VálaszTörlés
  4. Nálunk is nagyon fáradt Toma estére - mert ugye nem alszik délután :) - még, ha korán lefekszik, szerdára akkor is kidől... Az az egy motivációja van reggel, hogy Mátét suliba kell vinnünk ovi előtt és nem szeretné, ha elkésne a tesó :) , de ma például inkább a Családfő vitte Mátét az iskolába, mert hagytam tovább aludni... Puszi Nektek :)!

    VálaszTörlés