2016. szeptember 6., kedd

Már unom a hetet...

Valahogy már tegnap este kezdődött, olyan furcsán éreztem magam. Éjjel megint strázsáltam, egy sort a nappaliban. Fájt a hasam, a bőröm is bizsereg, még most is. :-( Így, lebeszéltem magamat a bevásárlásról, még kitart a kaja talán egy napot, mondjuk holnap meló, így nehezebb lesz a megvalósítanom a bevásárlást. Ma meg suli, már ezen is parázok, minden sz...n..már bocsánat! Magam is unom magam! :-)
De van ám sikerélményem is..lassan, lassan haladok az angollal. félek egy kicsit, talán kicsit tényleg lassan? Hiszen mindjárt tavasz lesz..:-DDD
Csomó ingyenes angol van, innen onnan mazsolázok. Majd alakul...remélem..
Inkább főzök, sütök délelőtt és reménykedem, délutánig jobban leszek...


Költői kérdés: kamasztól, hogy lehet megkérdezni tanultál -e? (hogy nem harapja le a fejed, vagy nem mondja megalázóan már megint ugyanaz a duma.,stb.)

14 megjegyzés:

  1. Vacakul vagyok én is. Miért?... Nem tudom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Beáta! Jobbulást neked nagyon..! Jó pihenést!

      Törlés
  2. Szerintem sehogy... :)
    Kell egyáltalán egy kamasztól már megkérdezni? Mindenképpen bizalmatlanságként fogja értékelni...

    Üdvözlettel: Katalin

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Katalin, ha nem kérdezem, az a baj, ha igen, az...de azért itt rezeg a léc, oda kell tenni magukat...ők nem tudják, micsoda lehetőségük van.Ha ennyit sem kérdeznék, néha, néha...ennyire sem menne..

      Törlés
  3. Én annak idején azt gondoltam, hogy ekkor már nem kell, de mostanában szememre vetette, hogy miért nem voltam szigorúbb. Na ebből igazodj ki. Semmi nem jó.
    Jobbulást Neked Anikó!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Zsuzsa! Én is ettől félek a legjobban, mármint, hogy majd azt mondják, miért nem noszogattam őket jobban.

      Törlés
  4. Kérdés : hogyan lehet a kamasztól megkérdezni akármit, hogy ne harapja le a fejed :-) Nagyon nehéz időszakot élünk mi is épp most, de azzal biztatom magam, hogy elmúlik... de tudod milyen. Jobban érzed magad egy kicsit azért mostanra?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jött reggelre a fejfájás...a gyógyszerek lenyomják, még az a jó.
      Mondjuk akkora hülyeség, hogy azért ilyenek, mert le kell válniuk rólunk. Mehetnének nyugiban is...:-)

      Törlés
  5. M. tegnap azt mondta,hogyha betölti a 18-at elköltözik, mert azt mertük mondani, hogy szombat délután tanuljon, ha már egész vasárnap barátnőzni akar. Épp csak azt nem mondta,hogy nem vagyunk normálisak, mert, hogy azt akarjuk, hogy szombaton tanuljon. Kijelentette, hogy akkor inkább vasárnap sem megy el, mert ő biztos szombaton nem tanul! Szerintem nem velünk van a baj...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jól átgondolják ezt az elköltözést mert tudják milyen jó dolguk van.:-))))
      Szerintem sem velünk van a baj, de szerintük, tuti!!!

      Törlés
  6. Haha...enyem is azt mondta,hogy 18 evesen majd elkoltozik...alig varta.
    Most 19 es fel es emlekeztetem neha ra...azt mondja nem akar meg hogy hova menjen?!Ja,hogy anno azt mondta?Hat akkor meg gyerek volt :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor jó, mert én úúúgy megdöbbentem, hogy az én tök normális gyerekem ilyet mond, aki még csak nem is lázadt rendesen eddig?! De akkor még alszunk rá, úgy is csak egy év múlva lesz 18:)

      Törlés
  7. Háát, az enyém tényleg elköltözött... és jó darabig nem is volt igazán kíváncsi ránk - főleg nem a véleményünkre - az udvariassági látogatásoktól eltekintve.
    Lassan 30 lesz, két gyerek anyukája, és egyre többször hallom tőle, meg látom is, hogy nemegy dolgot ugyanúgy csinál, ugyanaz a véleménye, mint nekem :)

    Neki úgy látszik, erre volt szüksége...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Meg ahogy idősödünk, egyre jobban kezdünk hasonlítani az anyukánkra..:-)

      Törlés