2016. szeptember 12., hétfő

Mici

Na elmentünk az állatorvoshoz. Éppen akartam vinni Téglát a kötelező oltásra, elvittem Micit is. És tényleg úgy néz ki Mici.:-D
Cuki pofa nem lehet több négy hetesnél.Eszik, iszik kakil, úgyhogy rendben van! ;-) A nappalit birtokba vette, és most fene mód piszkálja a lábamat, már csak egy kis idő és jönnek haza a nyúzó gépek! :-D Mesi mentette meg őt a szomszédból, anyukája meg egy darabig vele volt, de mikor látta, hogy segíteni akarunk, szépen itt hagyta, tudta jó kezekben lesz, így lelépett, környéken sem látjuk már azóta.
Marad persze, édes, csak ne nőjön nagyon a szívünkhöz, pedig odafog, tudom. És Zsolti is kedveli, bár ahogy hallottam sírni a kismacskát, és mondtam megnézem a kapun kívül, első szava az volt, ne menj ki, mert behozod.:-))) Be én...tudom, olyan mint a gyerekek, érdek macska lesz, kajáért bármit! :-)))
Még utálják egymást Téglával, vagyis csak a cica utálja, de nagyon..majd kijönnek egymással, ha meg nem, egymás mellett..:)
Na megyek, szilvás gombócot csinálni, megfőtt a krumpli...

5 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. 4 hetes, te jó ég, akkor tényleg nagyon apróka még, növesszétek meg szép nagyra:) Ó de sok mindent össze fog ez még "csócsizni" nektek, jó sokáig. A Mi cicánk is hamar 6 hetes kora körül lett elválasztva és még nagyo sokáig, évekig szopott és dagasztott ha valami jó meleg pua dologba vackolta be magát. Viola ágyneműje rendszeresen macska nyálas volt:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdekes ő nem csinálja. Másik macskánk állandóan csinálja, de lehet hogy később fogja csinálni...

      Törlés