2016. november 16., szerda

Na igen...

Túléltem a tegnapi napot! Mondjuk nagyon nem szeretem a keddet, ezek a reál tantárgyak, brrrr...
De csütörtökön, irodalom, és a töri..az jó! Biosz dogám meg nem volt túl jó, de valahogy nem is nagyon érdekel, biosz tanárnő is, mondta nem olyan nagy baj, ha ezt nem tudjuk, mert nehéz...
Idén nem is annyira érdekelnek a jegyek, hanem a végén az érettségi, sikerüljön. Ez a cél...És bevallom, ez tartja bennem a lelket. Megcsinálok mindent.. Két házi dolgozatot kell beadni nemsokára, magyart, abból kettőt, és föcit, mert nekünk olyan óránk nincs, csak aki abból érettségizik, de jegy kell, és két beadandót kell írni egy félévben.
És ez még csak a suli...héten itthon marad Csenge Nincs nagy baja, de nagyon nyűgös, meg köhög kicsit, állandóan krákog..
Nagyok is suliban, Mesi lázban a szalagavató miatt, fiúk meg gyűrik az iskolát. Most minden rendben....csak, hogy róluk is írjak. :-) Ne mindig csak Csengéről. :-)
Szerintem hurkát sütök ebédre, meg paradicsom levest. Átcseréli Dávid, Mesi szerelme a kereket az autón, ideje, előbb hó esett... Nem szeretem az ilyen időt, vezetés szempontjából, és hol van még a vége...

Fáradt vagyok, nagyon fáradt!
Úgy szeretnék egy nap azt csinálni amit szeretnék, és nem azt csinálni, amit kell..
Aludnék, no, nem egész nap, de pár órát, csendben. Majd olvasnék, vagy egy jó kis filmet megnéznék, semmi erőszak.forró fürdő...kandalló, ropog a tűz, finom teát főzök. Kicsit egyedül lennék...az a baj, hogy egy nap, kevés lenne már nekem, hogy kipihenjem magam, kéne egy hét, nem mondom már másnap hiányozna a családom..de kibírnám...Ők kibírnák e nélkülem??? Biztos..;-)

Míg írom a bejegyzést a cica is zaklat, nem kicsit...:-D
Úgyhogy megyek is a dolgomra...ne álmodozzak már! :-) :-(

6 megjegyzés:

  1. Álmodozz csak, aztán csináld amit kell:)

    VálaszTörlés
  2. Ha nem is egy egész napot, de egy felet csak kivehetsz magadnak ;) Nekem is szoktak lenni ilyenek... tudom, hogy meg kellene csinálnom ezt vagy azt, de aznap annyira nincs kedvem semmihez, hogy kiveszek egy nyugi napot, és akkor mindenki elfelejti, hogy létezem. Kell néha egy kis feltöltődés, "énidő". Még egy anyának is ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nyugi perceim vannak csak mostanában... Persze, jó ez így... De közben fárasztó nagyon. Mondjuk jó lenne, ha lehetne...

      Törlés
  3. Oh! Nincs vígaszom. Nehéz neked. Mondhatnám, hogy kitartás!, de nem kell mindig maximumot nyújtani. Erre Te rá is éreztél. Jó így.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Maximum, az olyan távol van, mint az a bizonyos Makó, Jeruzsálemtől..:-)

      Törlés