2011. szeptember 13., kedd

Este

Nyolc óra. Királylány, alszik negyed órája, többi három hátul még cseveg a suliról, lassan ők is mennek aludni.
Talán beáll az esti rutin. Én meg kezdem élvezni az estéket. Hogy nem lóg a lábamnál a kisember.;-)Csend van, csak a tücskök ciripelnek. Nem adják fel, érzik, hogy jön az ősz, de a meleg megzavarja őket.Visszasírjuk majd ezt a meleget, lassan.
Nagyot mertem álmodni pár napja. Annyira foglalkoztatott a kenyér eme elkészítése, hogy erőt vettem magamon, és belevágtam a kovász készítésébe. Nem mondom, nagy kihívás nekem a 10 nap.:-)))) Mármint a türelmetlenségemé, már sütném. Ma, második napon, már látom a kovász éledezését. Nagyon izgulok miatta, még soha nem csináltam és sütöttem ilyen kenyeret.Nagy erőt és kedvet kaptam www.nemvagyokmesterszakacs.blogspot.com erről az oldalról kenyeret sütni, itt járva szinte beleharapnék abba a finom kenyérbe ami a képen van. Nagyon sok jó ötlet van itt. Csak ajánlani tudom.
Szóval mindig van valami amit kipróbálnék. Hétvégén sütöttem kuglófot, most csokipudingosat. Ez is finom lett, csak fotózni felejtek el mindig.:-( Lassan remélem arra is lesz időm. Most nagyon leköt a kis Cirkálóm:-)))

2 megjegyzés:

  1. Kis Cirkáló!Ez nagyon tetszik!:-)
    Mesi, hogy boldogul a tengeri malacokkal?
    Fiúk veszik az akadályokat?
    Bazsi beiratkozott KRESZ-re.:-)
    A Nem vagyok Mesterszakács blogra is nagyon szeretek menni, annyi jó ötlet van.Még én sem készítettem soha kovászt.De nagyon csábít engem is.
    Kíváncsi vagyok a kenyérkédre!Megmutatod majd?

    VálaszTörlés
  2. Mi kovászolni is egyszerre kezdünk?;-)

    VálaszTörlés