2011. szeptember 28., szerda

Mindennapi kenyerünk!

Ma is sütök kenyeret. (ha egy gépezet beindul;-)
Sajnos teljesen nem tudok átállni a házi kenyérre. Mert a mennyiséget tanulom még. Öt és fél emberre sütni kenyeret, nehezített forrás, hogy pluszban még négy embernek ebből csomagolni kell útra valót.
Sütöttem két napja élesztős kenyeret is, bár szerintem életem legjobb élesztős kenyere volt, el is fogyott, de a kovászos valahogy sokkal finomabb lett. Ropogós kívül, de belül, foszlós, puha. Ugyhogy ma is már kel a kovászos kenyér:-)
.Közben kis cirkálom, nem tudom milyen elemmel működik, ma konkrétan semmit nem aludt, nem is úgy néz ki mint aki fáradt.:-O Tök jól elvan momentán a fülhallgató darabokra szedésével. (Mesi hogy fog örülni;-)))
Szegénykém, tele van amúgy is izgalommal, mármint Mesi, jövőhéten maradandó fogszabályzója lesz, ami miatt inkább izgul, hogy ki kell húzni egy tejfogát, nagy dolgok ezek.
Ma amúgy is kicsit elgondolkodtam, mert továbbtanulási ismertetőn van Mesi. Közben Csengét ringatom, jesszus nemrég Mesi volt ilyen kicsi, és már lassan a továbbtanuláson fájhat a fejünk.:-O Megy az idő nagyon!

Éjjeli változások Csenge alvásával, ágyában alszik, de ha valami miatt nem tud visszaaludni, odaveszem magunk mellé és pillanatokon belül  elalszik. Sajnos még mindig négyszer kel, kb. De kis cici után visszalszik.
Viszont matrica a javából és nagyon, nagyon szeret a külvilággal kommunikálni, a maga nyelvén. Állandóan mosolyog mindenkire. Én örülök neki, hogy ennyire barátkozó. Pedig nem sokat megyünk boltba, ide oda, persze, neki elég nagy tömeg vagyunk mi is.:-))))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése