2013. július 3., szerda

Miért ne...

....írnám is le, még ha tudom, hogy ez csak egy pillanatnyi állapot, hogy mégis irtó jó a nyár. És mennyire nem vártam én...Valahogy mégis jó. :-)
Belerázódtunk, a hétköznapokban, mindenféle összezörrenés nélkül. Kapok nagy ölelést Mesitől, sok sok segítséget, önzetlenül. Nem volt ez mindig így....Már Mesinek is "menő"telefonja van, tud internetezni rajta. Ezen ment a harc sokat, én féltem tőle, hogy majd korlátlanul használja, és majd nem is látjuk őt, nem fog segíteni sem..Helyette, igaz elvonul a szobájába, de rajzol sokat, olvas, és szerintem kevesebbet van a fb, mint eddig, még ha be is van kapcsolva a telefonja. Ma szó nélkül, neki állt a konyhának, ebéd után, mikor mindenkinek tele a hasa és mindent csinálna, csak nem pakolna. Eddig mindig húztuk őt;- mi ez a buzgóság, netán a sz.géphez akarsz ülni? Most nem kell megkérdeznie, mégis nagyon sokat segít, és vásárolni is eljött velem, hajnalban:-).
Nagyon jó így, remélem sokáig így is marad...
Este csak elkurjantom magam, ki mit csinál? Csak azt hallom, én porszívózok, (ez nem Bence), enyém a konyha, én kint pakolok...és mind a három ugrik és csinálja.
Féltem, hogy idén Dávid már nem fog mást csinálni, csak nyomogatja a telefonját és alszik, vagy épp ásít valahol. De nem, egész nap Bencével a hajójukat babrálták, volt mikor olyan sokat beszélgettek, nevettek.:-) És Csenge mekkorákat kurjongatott a medencébe, mikor Dávid hullámokat csinált. Akkor is, olyan jó volt nekem...:-)))))

Biggyesztés; ma süt krumpli, rántott sajt és tök volt(imádom), tejfölös ubisalival.

6 megjegyzés:

  1. Nagyon jó volt olvasni a soraidat:)
    Érdekes, nálunk mindig a tv időért ment a harc, és most, hogy idejük is lenne rá,napokig nincs bekapcsolva a tv.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, na igen, tipikus esete annak, ami engedve van, már nem olyan izgi...:-)))

      Törlés
  2. Gondolom, a lányod épp most van túl a kamaszkornak azon a szakaszán, aminek leglátványosabb tünete a fáradtság és a lustaság. Mi még csak most kezdjük...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem, az a legeleje, mi már túl vagyunk(jaj, nagyon remélem igen..)az utálak, és üvöltök neked olyan dologat is, ami nagyon nagyon fáj neked....cimű jeleneten...
      a fáradtság és lustaság tünet a 13 éves múlt fiamon jelentkezik mostanában.:-) (csakhogy sohase unatkozzunk:-)))

      Törlés
  3. Válaszok
    1. Igen, igen, erősen kell gondolni az ilyen napokra mikor, nem ilyen, hanem....

      Törlés