2013. július 2., kedd

Van, aki előtte van...

..., van, aki már túl van rajta, van, aki csak álmodozik róla, de sajnos nem tud menni, NYARALNI!

Van egy kör kérdésem, akinek van kedve válaszoljon rá.:-)

Mit szerettek a nyaralásban?

Lehet pontokba gyűjteni, ha úgy jobb, talán 10 pontba? És majd én is leírom, én mit szeretek benne!:-)))))
 

10 megjegyzés:

  1. Nekünk ez az 5. évünk, hogy nem megyünk nyaralni. Egyrészt anyagilag nem engedhetjük meg, másrészt ennyi állat mellett -mint ami nekünk van- szinte lehetetlen. Nem szeretnénk és nem is tudjuk, de nem is akarjuk rábízni a jószágokat senkire, inkább lemondunk a nyaralás öröméről. Különben is, mi olyan helyen lakunk, ami másnak nyaralóhely, így nekem az is elég, ha szabin vagyok. És leszek is, másfél hét múlva!
    Viszont régebben, még pesti lakosként nagyon sokat jártam nyaralni, általában tengerpartra. 19 alkalommal voltam csak Görögországban... és hogy mit szeretek benne? Amit Te Anikó az előző bejegyzésedben olyan remekül megfogalmaztál: az izgalmas készülődés fázisát, az útvonal és program tervezgetést, a vásárolgatást, a pakolgatást, az elindulást, és a nyaralás első pár napját is a tengerparton való heverészéses láblógatással, vagy városnézéssel, teljesen mindegy. A többi napot is szeretem, csak abba már némi üröm is vegyül: haza kell menni! Na, a nyaralásban ezt sosem szerettem! :-)

    VálaszTörlés
  2. A hazajövetel.:) Az a legjobb, amikor megérzed az otthon illatát.

    VálaszTörlés
  3. Nekem is ez jutott rögtön eszembe, azt amikor hazaérünk, azt szeretem a legjobban.

    Lehet, hogy rögeszmésen hangzik, de a kerteket, házakat, udvarokat szeretem kukkolni. ÉS kell táj is. Táj nélkül nem tudok nyaralni. ÉS kipróbálni helyi ízeket. Anélkül sem lehet.

    VálaszTörlés
  4. Azt hittem én vagyok az egyetlen, alig mertem válaszolni, de a látom, hogy van így vele más is: én nem szeretek nyaralni. Viszont a családom igen. Ezt az ellentétet úgy oldjuk fel, hogy ha "Mr D." kitartóan nyaggat, akkor menni kell. Mert ez neki jár. Tényleg.

    VálaszTörlés
  5. Az új környezetet és hogy csak magunk vagyunk :)

    VálaszTörlés
  6. Most hogy így kérdezed, rájöttem, hogy én nem is annyira szeretek nyaralni. Egyedül mennék, a saját tempómban középkori templomokat, olasz városokat nézni, de ez még várat magára :) A gyereknek meg csak víz kell, de mindegy neki, hogy a szomszéd medencéjében, vagy a tengerben van (sőt, az nem is volt jó Dominak tavaly, mert hideg volt).

    VálaszTörlés
  7. Azt, hogy olyan dolgokat is megengedünk magunknak nyaralás alatt, amit hétköznapokon nem.

    VálaszTörlés
  8. Én azt szeretem a legjobban, hogy végre nem kell főznöm és mosogatnom...
    -mert megteszi ezt helyettem más is.
    No meg a közös élményeket és a gondatlanságot, mert akkor semmi sem érdekel.
    ;)

    VálaszTörlés
  9. Én nem szeretek nyaralni, mert akkor távol vagyok a kertemtől. Ezt nem bírom sokáig. Ha a kertben vagyok, olyan mintha nyaralnék:)

    VálaszTörlés
  10. Én sem nyaraltam 7 éve a klasszikus értelemben, mert nem telik rá. Viszont évente 3szor főznek mosnak takarítanak rám, amikor a szüleimhez utazunk. A tengert n szeretem hosszan, nekem a hegyek, a túrázás az.igazi. De az idén lesz pár nap Balaton, az nagyon jó lesz! B-)

    VálaszTörlés