2013. július 11., csütörtök

Vannak..

...... gyermekkorban olyan állomások, ami nagy mérfőld kövek. Ilyen, mikor átfordul a baba, vagy gügyögni kezd, vagy mászni, vagy feláll, elindul..stb.
Ilyen mérföld kő, a szoba tisztaság is. Csengénél megy már, mint a karika csapás. Itthon gyakoroljuk, éjjelre, még nem vagyok bátor levenni róla a pelust, de az is menni fog nemsokára.
Viszont elkövettem egy hibát, vagyis nem is jó szó ez erre, mert nem hiba. Csak ugye megyünk nyaralni, és kempingbe megyünk, nagyon tiszta hely, de a  két és fél évesnek még hiába mondom, nem tapizzuk végig a wc deszkát, így vettem egy bilit. Nem zenél, figura sincs rajta..:-), egyszerű, a legolcsóbb, mert benne volt a pakliban, lehet nem is akarja használni, eddig a szűkítőt használta a wc-be. MOST, büszkén viszi a piros bilijét, ha kell a nappali közepébe, és alkot is bele rendesen. :-))) Juhéjj...nem a pelusba. Bár semmivel sem gusztusosabb a bili...úgyhogy ha hazajöttünk a nyaralásból, jó messzire dugom a bilit..:-D Inkább a wc-t pucolom..:-)

Ma már sokkal jobban is vagyok ettől a hűvösebb időtől, mert három napig, jó kis migrénem volt! De remélem letudtam egy ideig.
Finom pizza volt az ebéd, vagyis egyik langalló féle. Kefirrel nyakon öntöttem, Zsolti által készített zöld fűszerrel megszórtam, majd jó sok pirított szalonna és lila hagyma ment rá, és sajt...nyami..
A másik klasszikus, szalámis, kukoricás, sajtos lett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése