2014. július 28., hétfő

BARÁT!:-(

Néha olyan jó lenne másnak lenni. Nem besértődni egy mondaton, vagy durrogni, a kevés szeretet visszacsatolás miatt. De ilyen vagyok. Amúgy nem vagyok egy "ölelkezősnyalomfalom", de mégis, aki közel van hozzám, akit szeretek, azoktól kellene a visszacsatolás. Ilyen vagyok na. Akik régóta olvasnak tudjátok, és írjátok is sokszor a sok, sok kedves szót.
Hiányzik, kellene, egy..több, aki őszintén, aki tudja, aki szeretné tudni mire gondolok, mit érzek...egy olyan, aki kívül van, mégis közel, nagyon közel...nem biztos, hogy meg tudom fogalmazni amit érzek.
És ne írd, hogy lennél az az egy...több, mert nem vagyok jó...nagyon nem vagyok jó, BARÁT!
Mert itt könnyű..jönnek a betűk, nem látlak, nem láttok....

9 megjegyzés:

  1. Tényleg mindig kell egy barát, hogy közhelyes legyek :), de ne ostorozd magad emiatt drága Anikó! Valahogy úgy látom, hogy a kisgyerekes lét nagyon nehezen kedvez ennek, hát még megspékelve több gyerekkel... Tudom, hogy te nem ebben látod az okot, de én magamon tapasztalom, hogy azért a kapcsolatok, hacsak nem tartjuk vasmarokkal őket :), akkor lazulnak ilyenkor... (Nem tudom olvastad-e az előző bejegyzésedhez amit írtam, most csak annyit, hogy ne szaladjon el olyan hamar az a felszabadult mosoly :) ) Ölellek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a mosoly itt van,:-) Csak láttam tegnap egy képet, és megcsavarodott a szívem....

      Törlés
  2. Ó, Anikó, nagyon jól ismerem amiről írsz :(

    VálaszTörlés
  3. Szerintem ez egy kicsit túlmisztifikált dolog. Amit nem osztasz meg Zsoltival, ( mondjuk hogy haragszol rá valamiért ), azt a barátodnak sem mondanád el, legalábbis én nem... - szóval ott van neked a férjed barátnak és nekem is. Vannak persze régi barátaink, de nekem sincs olyan akit mindennap hívnék és órákon át sustorognék vele. Kevés a visszacsatolás, vagy az elismerés- hét, a gyerekeid nagy része kamasz, a kicsi viszont még most szerencsére nem:) Inkább az kellene, hogy tényleg találj magadnak valamit ami örömet szerez, csak neked, és csak a tiéd és tedd azt mindennap.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazad van, csak néha jól jönne egy szó, egy olyan aki ismer. Ott van Zsolti,vele sok mindent megbeszélek, de van olyan ami őt nem érdekli. Erre itt van a blog, de itt sem tudom leírni mindent. Lehet, hogy a mostani könyv teszi? Ott olyan barátnős téma megy..örömet szerez a sütés, főzés, de ott is felpattanak, aztán megy mindenki a dolgára....néha dödögök, majd jön a gúnyos válasz. Tudom, kamaszok....

      Törlés
  4. Értelek:((((
    Nekem sincs - de mondjuk nekem nem is lehet életünk sajátosságai miatt - gyakori költözés, speciális nagyon sajátos közegben magas vezető beosztású házastárs, - a régi barátok elvesztek út közben, újat meg nem engedek közel, mert sok rossz tapasztalat, már nem bízok senkiben. Nekem, még blogot sem szabad írnom.
    Kitartás - lehet így is, csak mondjuk nehéz.
    Nagyölelés Boszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Boszi! Így is nehéz..:-(
      Lehet kicsit naiv vagyok....mindegy, inkább, egy fénykép zavart meg, meg a 30 év ami eltelt, és történt benne...mit rontottam el? MEGINT!!!!

      Törlés