2014. július 29., kedd

Ó, igen..:-)

Ó, édes nyaralás utáni mosás. Máskor pikk pakk megszárad a ruha, most valahogy nem megy, talán, ha fújnám a hat adag ágyneműt, és az egy heti ruha mennyiséget. :-))) Már megkaptam, hogy nincs gatya tiszta. De egy adag megszáradt, így mehetek vasalni, a gőzölőt talán nem kell bekapcsolnom, az van, anélkül is.:-DDD
Fiúkat elvittük pecázni, Mesi elment barátnőzni. És Csenge csak beszél, beszél, beszél....már mondtam neki, nem kell mindent közölnie...:-)))) Éjszakai peca lesz..lehet lesz egy csendes estém, mozi popcorn.(haha, ember tervez,..:-)
De addig van feladat, nem is kevés. Lecsó volt ma is. Most kell enni, míg friss, finom.:-) Meg főztem kukoricát is. Ja és jól megmetszettem a cukkinit, meg ma méhecske is voltam beporoztam a virágot, hátha...:-)
Sok paradicsom van, sárga, csíkos, sötét, meg olyan nagy fürtök is, leszedtem a leveleket, hagy pirosodjanak.


6 megjegyzés:

  1. Jót nevettem Csengén, elképzeltem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hátha hallanád, édes...na de egész nap?!:-)

      Törlés
  2. Én is mostam vagy ötöt a hétfőn, az ágyneműt meg a hétvégére hagytam,hihetetlen sok most is a mosnivaló, de úgy sem lenne könnyebb,ha tisztítóba hordanánk, mert oda meg el kellene vinni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És nem keveset fizetni. Egy szárítógép néha jól jönne....

      Törlés
  3. Nekem is van 5 gépre való. De hogy mikor és hol szárad meg még nem tudom,ebben a nagy párában. Pedig szombat csomagolunk és addig még ki is kellene vasalni. Mert vasárnap indulunk!:-D :-D :-D

    VálaszTörlés