2014. július 16., szerda

Ez van! Meleg...

Öreg vagyok, nem bírom már a meleget, azt a nagyon meleget, ami már éjjel bekúszott a hálóba, és ott ragadt, mikor a legkisebb dologtól is fújtatok, és gyöngyözik az orromon a víz. Mert amúgy jó, hogy pikk pakk megszárad a ruha, és a levegő olyan igazi nyárias...de mégsem annyira bírom én ezt már..
Amúgy túl vagyunk egy hisztin a legkisebbel. Hát, hogy milyen kis dörzsölt, nyaffis kis hiszti gombóc lett, azonnal, de még gyorsabban, pörögjünk körülötte mint a nikkel bolha. Irtó fárasztó kis fruska lett belőle. Na majd az oviban. Ott nem lesz ki csinálja neki AZONNAL amit akar, na és ha nem megy azonnal, előbb nyafog, majd jobban nyafog...majd...jön a nagyon nagy hiszti..majd megnyugszik és újra angyal, egy darabig.:-))) És kezdődik elölről, egész nap!:-) Remélem nyaraláskor nem lesz ilyen hisztis, mert akkor baromi jó kis nyaralás lesz;-)

Kész a biggyesztés, milánói...

Írtam már, hogy melegem van, izzad a homlokom, alig látok..:-D

5 megjegyzés:

  1. Na erről a hisztiről írtam én is tegnap:) Nálunk a nyaralás alatt csak egyszer volt, az sem ilyen nagy,csak olyan szolid ordítva bőgős,bizonyos póló miatt amit nem vehetett fel ( aznap talán a negyedik lett volna ? :) )

    VálaszTörlés
  2. Ja csak még annyit, hogy ezek a gyerekek már annyira okosak és dörzsöltek, hogy hihetetlen és annyit tanultak a nagyoktól, akár a hisztiről is, hogy kivel milyen hangot lehet megengedni maguknak stb... - az egykéknek és az elsőknek még ez a tudás (ami igazi hatalom ) még nem volt a birtokukban, ezért is volt könnyebb velük :)

    VálaszTörlés
  3. Tudom. Mindenki azt hiszi, hogy ő tudja a tutit. Mégis csak egy apró ötlet. Alszik eleget? Ebben a melegben van, hogy nem alszanak jól.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, pontosan jól írtad, ez a baj, És amúgy is nagy az izgalom itthon mostanában.:-) Nyaralásra készülés és vendégek is....

      Törlés