2014. július 13., vasárnap

Valahogy így...

Valahogy most érzem, hogy nyár van. Pedig már éppen a közepén vagyunk. Reggel pizsibe, locsolni, felrakni a húslevest, meg a csirkecombot, majd, ki  a kertbe, zöld fűszerért a csirkecombhoz, meg a fiúk fél kilenckor, REGGEL sátorral levonultak a patakra..Meg  Zsolti a hinta ágyban relaxál, fárasztó  a peca élet. :-) Csenge kizavart a nappaliból, JÁTSZIK! Juhéjjj...:-)))
Én már érzem, a finom baracklekvárosbarnacukrosfahéjjas tekercsnek az illatát, halk latin muzsika szól, (jóvan mostanában erre kattantam rá, a családom meg kénytelen elnézni nekem ezt:-)))) Hallom a csobogó hangját, a kinti utcai forgalom is vasárnapi. A nap süt, a medencében ott az úszógumi..a dinnye a hűtőben, meg a kedvenc sörömet is beraktam a hűtőbe, hiszen döntő lesz...Hajrá argentinok !!!!!:-D
Megyek leszedem a koktélparadicsomot, és a két szem uborkát, bazsalikomos saláta lesz az ebéd mellé...
És látok már kicsi cukkinit...minden nap megsimogatom őket. És amúgy is, a szederből lesz ma szörp is...mert érik az is csudamód!:-)

5 megjegyzés:

  1. Ez igen, életkép a javából!:) Hűtőtartalom hasonlóképp. Én reggel hétkor pizsiben folytattam a festést.:)

    VálaszTörlés
  2. Nálam sajnos a nyár annyit jelentett ma konkrétan, hogy tovább volt világos, tovább robotolhattam otthon. Ennyi. Vakáció nincs, munka van. Pihenés sincs, építkezés van.
    Meg elegem is. De ez van. Kinek reklamáljak???

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem!:-) Hú, üröm nálunk az örömben, nincs munka..így építkezés sincs. Bár néha, jobb lenne fordítva.

      Törlés
  3. Másik blogodba a "baracklekvárosbarnacukrosfahéjjas tekercsnek" a receptjét, PLÍÍÍZ :)))
    Meg a saliét is. Lécci-lécci-lécci!

    VálaszTörlés