2015. március 10., kedd

ááá

Olyan kellemetlen, mikor egy amúgy kedves embernek, van egy rossz tulajdonsága, amit ki nem állhatsz, és el kell viselned. Tudom rengeteg ilyen van, lásd a nagycsaládban meg számtalan...mert el kell viselnem csomó dolgot...mégis!:-(
Konkrétan most az osztálytársnőm, egykorúak vagyunk, egymás mellett ülünk, ő nagyon jó tanuló, de iszonyúan kikészít minden nap, amikor dolgozatot írunk. Folyamatosan aggódik, aminek hangot is ad, soha nem jó semmi...de mindig ötös dolgozatot ír(szinte), mégis állandóan stresszel, amit átragaszt rám, pedig én annyira küzdök ellene. Szépen próbálom neki mondani, nem nagyon érti..ááááááááááá, tudom nekem is van idegesítő rossz tulajdonságom, de ez annyira fáraszt. És olyan rossz kedvem lesz tőle..:-( Mert ez már nem motivál, folyamatosan nézi én mit csinálok, és ha ő valamiben jobb, akkor kicsit olyan fölényes, de ha neagyisten én vagyok valamiben jobb, akkor meg bepánikol, hogy ő bizony többet nem jön, meg abbahagyja, mert ezt nem bírja csinálni.

Na mindegy, csak kibuktam. Ma a föci dogám ötös lett, a biosz meg négyes, jézusom...most mi lesz???:-))))(neki mind a kettő ötös)

7 megjegyzés:

  1. Kicsit libának tűnik.. ne foglalkozz vele,ereszd el a füled mellett a parázását, van neked, több, jobb dolgod...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, olyan liba néha!:-) Nehéz úgy elengedni a fülem mellett, hogy ott ülünk öt órát egymás mellett..:-( De megpróbálom mindig.

      Törlés
  2. Azért remélem tudtál aludni a 4-es biosz miatt:))))ne foglalkozz vele

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudtam!:-)))) a vicc, hogy bioszból szereték érettségizni:-)

      Törlés
    2. Hát négyessel még éppen azt is lehet, de még hármassal is, és fogsz is, mert ügyi vagy!

      Törlés