2015. március 29., vasárnap

Vasárnap...


Vasárnap van. Idilli reggel. lehetne. Zsolti pecázik, Kettő kamasz alszik még, egy itt a kanapén és Csenge...Nos Csenge, na ő egyfolytában köhög, folyik az orra, be van gyulladva a szeme.:-( Juhéjj, szervezhetem át a jövőhetet, amiben szerda a gáz...de addigra remélem jobban lesz. Addig van ovi suli is. Én azon csodálkozom, hogy éjszaka nem beszél, beszél folyamatosan, mert ahogy kinyílik a csipája,(most sz szerint) egyfolytában nyomja. Idézem: anyu..anyu...anyu...de anyu..anyu...anyu...egész nap. Na nem mondom, minden vágyam anyunak lenni...de a folyamatos koncentrálás, néha, mindig, fárasztó, akkor inkább Anikó lennék, azt kevesebbszer hallom jóval...:-)
De még mindig idilli a helyzet, ennyi bajunk legyen ugyebár!
Tegnap is az volt. Délelőtt elmentünk vásárolni, pár pólót vettünk, meg virágokat, jeges szélben ültettem el őket.:-( Vettünk fehér fut rózsát, alig várom, hogy nyíljon. A kiskapu melléültettük, most nagyon sok virágot ültettem, célom, a kicsi kert felvirágoztatása.:-)
És idilli lehetett volna a délután (mindig azt hisszük, aztán sosem) amíg nem kértem meg Zsoltit, húzza meg a kádnál a csöpögő csapot, ami konkrétan ketté tört.:-( Nem, nem az én uram, nem sok spenótot evett, amitől iszony erős lett, hanem ezek a nagyon jó minőségű vacakok, ennyit bírnak. Persze sosincs pénzünk 20-30 ezer forintos csapra, így megvesszük a 7000ft-ost, ami ennyit bír, kb. két évet.:-( Bár nem tudom, a 20-30ezres csap mennyit bírna!? Persze a vízkő is eszi az amit lehet.

És ma végre mindenki jól lakhat:-))) Húsoscsontból leves lesz, sült csirkecomb, krumplival..és valami túrós, almás süti...:-))))
Jééééééééééééé, most mondja Mesi, átállította már Zsolti az órát. Azért aludtunk ilyen sokáig..;-))))))

4 megjegyzés:

  1. A csapról írtak elgondolkodtatók, nekem is cserélni kellene. Csenge imádni való szájjal bír!

    VálaszTörlés
  2. Csengére szívesen vigyázok. Nálunk már szünet van, itthon vagyunk. 😊 A csappal mi is így jártunk, kétszer is. Most van egy méregdrága. 😀

    VálaszTörlés
  3. Csengére szívesen vigyázok. Nálunk már szünet van, itthon vagyunk. 😊 A csappal mi is így jártunk, kétszer is. Most van egy méregdrága. 😀

    VálaszTörlés