2015. március 27., péntek

Jó ez így is..:-)

Andrea mindig megmozgatja kis lelkemet mostanában.:-) Ennek azért örülök!
Hogy egy blog, sok mindent elárul a blog szerzőéről, az egyértelmű. Bár egy nagyon fontos hiánya van, nem lehet látni a gesztust, a mimikát, a hanglejtést. Pedig ezek fontosak. Mert kialakul egy kép, és megdöbbenétek, ha látnátok, és hallanátok....:-)
Például az utolsó mondatával nem értek egyet Andreával :"Veled sok mindenről - személyesen - ellehetne beszélgetni egész mély szintekig." És azért, mert nem beszélgettem nagyon régen senkivel így. Zsoltival, azért nem, mert lehetetlen. Két szót sem tudunk nagyon váltani, akkora a nyüzsi. Más meg, nem kíváncsi a velem való beszélgetésre. Nem vagyok már szomorú emiatt. Azt látom, az emberek elvanannak a maguk dolgával, vagy a mások kibeszélésével. Én nem annyira szeretem ezt. Sem magamat tömjénezni, sem másokat szidni. De pontosan azért nem hiszem el Andrea fentebb említett mondatát, mert nincs senkinek igénye erre...
Elfogadtam ezt, azért is írom a blogot, kicsit mutatni magamból valamit, kicsit kiírni örömömet és bánatomat. Nem is bánom, hogy "családias" a blog. Valahogy nekem ma is jó így. :-)

Pár órát még magam vagyok, takarítok, fürdőt is...főzök, spenótot. 
Majd jön a hétvége..:-) Juhéjjjjj!;-)(kép:net)

7 megjegyzés:

  1. Anikó!
    Lehet másképp érted ezt a mondatomat, mint én?
    Mély beszélgetésre nem érzed magad képesnek?
    Én nem mások kibeszéléséről beszélek, hanem a benned lévő, saját dolgaiddal kapcsolatban.
    Lehet nem egyről beszélünk?)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Értelek, 41 éves leszek. Soha senkit nem érdekelt szemtől szemben, bennem lévő saját dolgom. Erről én is tehetek!

      Törlés
  2. Engem nagyon is érdekelne Anikó ami veled van mélyen :) , sőt, mások dolgai is érdekelnek... Lehet, hogy divatjamúlt vagyok :) ... Mostanában, az utóbbi 3 évben mélyen én sem szoktam beszélgetni, de legfőképp azért, mert a legjobb barátnőm, akivel igen jól műveltem ezt :) , most külföldön él... A többiekkel pedig nem jön ez valahogy össze, (főleg időhiány miatt) pedig jó lenne. (Mondjuk rám mindig azt mondták, hogy igen jó hallgatóság vagyok, pszichológusnak kellett volna mennem :) ...) Talán egyszer..., puszillak :) !

    VálaszTörlés
  3. Tudod Anikó az úgy van, hogy együtt vagyunk, mint itt, beszélünk mindenféléről gyerekekről, munkáról, suliról stbstb arról, ami történik és történt velünk és akkor jönnek a szavak, mondatok, gondolatok - a sajátjaink, amik mi vagyunk és egyszer csak beszélgetés lesz a csevegés, pont mint itt. Ennél mélyebben nem gondolom, hogy kell beszélgetnie ismerősöknek, barátoknak, nem gondolom, hogy analizálni akarnánk, vagy hogy szeretném, ha más analizálna engem, csak beszélgetnénk úgy egyszerűen, ha egyszer összefutnánk valahol és élőbe is bejönnénk egymásnak?:) Mondjuk a "mélyen szántó" beszélgetésekhez mindig jól jön egy két pohár bor is, aztán csak próbáljunk nem mélyek lenni:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen a bor KELL!:-))))
      Sajnos mostanában a környékre megyünk csak kirándulni, ennek anyagi oka is van.:-(

      Törlés
  4. Ja, amúgy simán mehetnénk együtt Biharba is egyszer, na ott aztán két lihegés között, csak úgy ontanánk a bölcsességeket:) Mi Pünkösdkor tutira megyünk az összes gyerekkel!

    VálaszTörlés