2015. október 11., vasárnap

ebben az időben...

Amit utálok ebben az időben:
-Párás minden. Úgymint a fürdőszoba (nyitva az ablak, de mivel itt száradnak (száradnának) a ruhák, fürdünk..így állandó pára.
-Hálószobában is van már az a furcsa téli szag, hideg, nehéz, jellegzetes szagú..nemszeretem.
-Mit nem adnék egy szárítógépért...hm....mert büdösre szárad a ruha napokig...(itt, mikor képesek a mosógépet megállítani, és haj szárítóval szárítani a ruhát, (nem mintha nem lenne ruha)
-Nem lehet kiülni kávézni Zsoltival a padra.
-Nehezen találják fel magukat a fiúk.meg Csenge is, bár ő, olyan jókat játszik..ma volt vízbe ugrálás, papír pizza sütés, plüss állatok etetése, busszal vagy hajóval? összes plüss állat utaztatása...csak a kis lakásban, az állandó csivitelése mellett.. Próbáltam tanulni, szerintetek??:-)

Amit szeretek ebben az időben:
-jó ilyenkor is sütni, főzni.
-jó bekuckolódni, még ha úgy is sikerült ma megnéznem egy filmet,hogy a felét hallottam, és közben ugráló fejecske cikázott a tévé előtt...:-)
-jó a sült sütőtök! Finom édes...
_és lassan gondolkozunk rajta, milyen is lesz a tél, hiszen még előttünk van, lesz szülinap, lesz mikulás, lesz KARÁCSONY (imádom) és szilveszter. :-)
-szeretem az eső kopogását hallani, már amikor hallom, és nem a Csengét...:-DDDD

Összességében, csak ezt a párát a lakásban utálom, de azt ugye nem tudom megoldani. Csak meleggel lehetne, az meg nem megy, mert drága a fűtés..ilyenkor jó, a kis nappali, ott jó meleg van mindig!:-)

6 megjegyzés:

  1. Én is szeretem az eső kopogását hallgatni (tetőtéri szobákban alszunk), de ma már ki kell menni, és útra kelni, és az meg brrr... :-(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mostanában képzeld, valahogy szeretem a bőrömön érezni az időt..:-)

      Törlés
  2. Én nagyon szeretem ezt az időszakot - bár amikor konkrétan több órát kint kell tartózkodni, akkor elgondolkodom, hogy biztos?????? :D, mint pl. tegnap... - .
    Az eső kopogása..... nagyon jólszigetelt a ház, most nem hallani :(. Fent a padlástérben - ahogy Teide írja, viszont igen! - de hogy van padlásterünk, azt még így lassan másfél év után sem tudom megszokni, megjegyezni, mindig egy olyan "jéééé!-érzés...." :)
    Minden helységben külön fűtötök? és nem lehet a nappaliban szárogatni, tudom, hat emberre marha sok lehet a gönc... :( ?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Á, a nappalilban örülök, ha le tudunk ülni, öten, hatan, heten....kicsi, mint minden a lakásban..de azért szeretem, csak a fürdő van, kis fregolikkal...ez van!

      Törlés
  3. Szárítógépet én is szeretnék, van külön mosókonyha, de ott se lehet mindig nyitva az ablak.........

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tegnap próbáltak lebeszélni róla...á, azért nem lehet olyan könnyen!:-)

      Törlés