2015. október 12., hétfő

gyógyult...-)

Visszamentünk ma a doktornénihez! Minden rendben! Vagyis volt egy fél mondata, ami azóta azért kicsit foglalkoztat....Hogy Csengének a nyelve fel lett e vágva, kicsi korában? Mert ahogy kinyújtotta nagyon ügyesen a száját, és kidugta a nyelvét, azt látta, hogy le van tapadva és hogy beszél e Csenge rendesen? Mondom, beszélni beszél...van a c, cs, s, sz betűk rosszul ejtése, meg néha ragoz ide oda..de ehhez a nyelvének semmi köze. meg több mint két éves koráig szopott, azzal sem volt soha gond...nem értem, de aztán a doktornő nem foglalkozott vele, így nem firtattam én sem..

Holnap mehet oviba, Bencének nem rossz a vérképe, anti bogyót szedje be, majd szerda délután mutassa meg a nyirok csomóját, és rendben vagyunk! Huhh...azért annyira hálás vagyok, hogy csak ennyi bajunk van általában!!!!

Én meg végre tanulni akartam holnap, erre igaz, hogy Csenge oviba lesz, de áram sem lesz, kellett volna a gép tanulni...na mindegy, van házi doga amit enélkül is meg tudok csinálni.

Mai biggyesztés borsó főzelék, a maradék sült mellé és kisült a kenyér, már lassan a fahéjjas fátyolka is..

2 megjegyzés:

  1. De jó, hogy mindenki rendben van. :) Jó tanulást, ne csüggedj, mindennek meg lesz az eredménye, ha nem is most azonnal, de idővel biztos. Ha van egy kis szabadidőd, kérlek látogass el a blogomra. Most kezdtem írni, és érdekelne egy tapasztaltabb ember véleménye. És amennyiben lehetséges, kérlek szépen vegyél fel az állandó olvasóid közé (nem tudom hogyan kell privát blogra feliratkozni).
    Hálás köszönettel:
    Mrs Vanille Cinnamon

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megyek!:-) Feliratkozás a webhelyre? Nem megy? Mert amúgy én sem tudom, azt hogy kell..:-(

      Törlés