2015. október 14., szerda

Jó kis napok..

Még nem tudom, hogy bővebben írjak a napokról, vagy röviden.... de nemsokára írok...csak közben, Zsolti jön ebédelni!:-))))

Közben a kakaós csigát is beraktam a tepsibe, mert megkelt a tészta. Mert az úgy volt (reggeli csendélet nálunk) , hogy tegnap, nem tudtam kenyeret sütni, mert áramszünet volt, és még lesz majd két nap, és nekem villanysütőm van. Kértem Mesit menjenek át a kisboltba zsömléért! TÉNY, nem mondtam mennyi zsömlét vegyen, vett 10-et, meg más naaagyon fontos dolgot. Azzal messzire nem megyünk, vacsira, meg reggelire, meg pakolni. Na akkor reggel átment Zsolti a kisboltba zsemléért, majd mondja, hogy ellenállt a kakaós csigának, mert drága. Jó, mondom neki, ma úgyis megyek vásárolni, ilyenkor be becsúszik egy bolti pék süti is, DE itt jön a csavar, Zsolti válla felett mondja Bencének, ajaj, de anya kakaós csigája még finomabb,,,na szerintetek, ki tud ellenállni, ilyen felhívásnak, már lassan sül a kakaós csiga.:-))))

Látom, hosszú leszek..:-DDDD

Tegnap áramszünet volt mint írtam, így a magyar házi dogát megcsináltam. Erre jó volt, de amúgy...sötét volt, hideg, mert a gázkazán is csak áram hatására indul..És olyan ijesztő csönd volt, hallottam szinte a gondolataimat! BRRRR, pedig milyen sokszor vágyom erre.:-))))

Suli SZUPER volt, olyan volt mint régen...de jó lenne, ha így maradna...jókedv, röhögések..
Azonkívül, a kocsival akrobatikus mutatványok mentek, míg ki, be álltam..Még jó, hogy nem vadi új..lehet nyúzni!
Szóval ma és tegnap is, igazán jó napom van, még hiányoztam is a Nővéremnek;-) Akinek ezúton is gratulálok, hogy Nagymami lett!!!! :.) <3 br="">

8 megjegyzés:

  1. tegnap hiányoltam nagyon várom minden nap

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy jó neked és a suli is, csak ki kell várni... :)

    VálaszTörlés
  3. Miről írtál házi dolgozatot? Hidd el, nem hiába tanulsz, amiért megküzdesz (jelen esetben a tudás) előbb-utóbb pozitív hatással lesz az életedre. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy szövegértelmezés volt és még jövőhét keddig, a Himnuszt és a Szózatot kell összehasonlítani.
      Már csomó dolgot másképp látok..:-) Köszi

      Törlés
  4. Egy-egy áramszünet ideje alatt jön rá az ember, hogy mennyi mindenhez van rá szüksége, nem?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Konkrétan mindenhez...mondjuk, fogjuk fel úgy, hogy ilyenkor legalább kikapcsolunk.:-)

      Törlés