2016. szeptember 23., péntek

Ez van.. :)

Nem lett jobb a kedvem,  sőt... De nem érdekel már,  annyira. 

Inkább a jóra koncentrálok. :) Ma vágyakozva néztem ki az ablakon ahol dolgoztam,  és elképzeltem milyen jó lenne egy finom kávéval kint ülni a kertbe és csak melázni... Most már megtehetem,  itt ülök a kertben,  de már nem süt a nap, reggeli kávémat iszom,  hideg már... Gondolom ez nem meglepő. :) 
Csengének nagyon hiányztam a héten.  Mára már sokat sirdogal.. 
Pedig ma este,  juhéj.... Megyünk Ismerős Arcok koncertre.. :) 
És hétvége,  remélem jó lesz.  Nektek is jó hétvégét! 

3 megjegyzés:

  1. Köszönöm a képet a cicáról, semmi nem látszik rajta.
    Kííívánom, hogy a sok befektetett energia meghozza a gyümölcsét, azaz a hiányod elviselése miatt egy számodra kedvezőbb munkát találj.
    Ismerem: mikor a harmadik gyerekem már annyi idős lett, hogy mellette újra képezni gondoltam magam,azt tudtam az érettségivel már nem tudok elhelyezkedni és egy bankos tanfolyamra jelentkeztem. A tanulás ment is. Gyakorlatot három hétig bírtam, mert mikor arra jöttem haza este hétre, hogy a gyerek a sötétben ül az ágyon, iskola táska mellette( másodikos volt) és azt mondta mióta haza jött ott ül...., másnap feladtam mindent!!! Túl nagy ára lett volna a bizonytalannak, mert a gyakorlat után nem biztos, hogy alkalmaztak volna. A gyakorlat idején nulla forintért dolgoztunk. Azóta itthon vagyok. A gyerekek nyugodtak. Béke van, csak a pénz kevés. Sokat gondolkodtam hogyan tudok másképpen pénzhez jutni. Munka nélkül, mer olyan is van. Évekbe tellett mire kigondoltam egy stratégiát. Lakást adok ki albérletbe, az a bevételem. Nem sok, de az átlagbért megüti. Ja!, és teszek félre magánnyugdíjat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Cica látszik, nézd meg figyelmesebben. :)

      Törlés
    2. Kedves Beáta!

      Nagyon hasonlóképpen jártam. Egy bróker cégnél dolgoztam, fizetés átlagon felüli, munkaidő kötetlen, de leginkább este...
      Egyszer kiderült, hogy a lányom már kb. egy hónapja kölcsönkér tesire felszerelést, mert a sajátját elviszítette.
      Kérdeztem, hogy dehát miért nem szólt nekem? Ártatlanul rám nézett, és ezt mondta: - Hát az eszembe sem jutott...
      Na, ekkor döntöttem úgy, hogy ennek így semmi értelme.....

      Üdvözlettel: Katalin

      Törlés