2010. november 4., csütörtök

Már megint a tágabb "család":-(

Remélem a terhességi hormonok miatt, nem húztam fel magam apósomon. Juj, de idegesítő. Tudtam volna annak idején, vagy hittem volna az apró jeleknek ami több mint 10 éve volt, most másképp lenne. Nem itt laknánk az biztos. Bár szeretek itt lakni. És tudom hogy apósom nem normális már....sajnos ezt kell írnom, mert ez az igazság. Pedig én nagyon toleráns ember vagyok. De egy ponton nem. Hogy egy "nagypapa" úgy unokáiról nyomdafestéket nem tűrő hangnemben beszél, és engem az unokái anyját lehülyéz hogy meg mertem szólalni ne így beszéljen velük. Magam miatt nem vagyok ideges de a gyerekeket nagyon sajnálom. Tudom nem ép elméjű emberről beszélünk, de ha nem a közvetlen közelünkben laknánk, nem is zavarna. Sajnos így lakunk, teljesen el vagyunk szeparálva, a kocsibeálló és a padlásfeljáró, meg a pincehelyiség van egyben. Na őt ez zavarja, hogy oda pakolunk. Pedig biz isten nem tenném, lakattal lezárnám a kiskerünket végleg, de a kocsit nem tudom máshova tenni. És mivel nincs sem spejzunk, sem pincénk külön, sajnos, muszáj néhány dolgot odapakolni, lásd. befőtt, telelni virágot... Ne szerinte nagy a kupi, a gyerekek is mivel bunkit építenek, a mi részünkön, szerinte csak kupit csinálnak. Tudom unatkozik és egy végtelen önző, egoista, senkit nem szerető ember ő.(csak saját magát) Sajnálnám is miatta ha nem haragudnék rá. Csenge szerinte csak egy kolonc lesz a nyakunkon, a többi gyerekemet majd le fogom sz.....ha megszületik Csenge, És majd éhen fogunk halni, nyomorogni fogunk. Mert csak egy megélhetési gyereket csináltunk. Mindezt úgy mondja hogy bevonult a szobába lefeküdni, mikor bejelentettük Csenge jöttét, így ő nem is hallotta mikor elmondtuk. Nem gratulált a fiának egyszer sem. Azóta egyszer sem kérdezte meg hogy vagyok, segíthet e? Ja nem bocs, tegnap kivette a kocsiból az ő 5 kiló lisztjét amit hoztam nekik, a miénket nem segített kivenni.....Tudom-tudom, nem normális ember, de miért pont a mi családunkat sújtja????? Én már próbálok teljesen átlépni rajta, nem megyek fel hozzájuk, egy köszönésen kívül semmit nem csinálok. Persze azt megkérdezem kell e venni nekik a boltból valamit. Ennyi, de a gyerekeimet, az unokáit nem hagyom piszkálni. Próbálom őket terelni hozzánk, de nem normális dolog szerintem ez. Na most jól kiöntöttem a szívem ide....De nem vagyok ideges. :-)

Jó volt ma az NST. Kicsilányunk, nagyon mozgékony volt..Édes drága. Meg is jegyezte a doktorbácsi nem kicsi pocak ez. :-))) Rakok majd képet az új frizuránkról, Mesinek is szép lett a haja. És a pocakomról majd.

6 megjegyzés:

  1. Anikó!Apósoddal ne törődj, Ő már nem fog valószínű megváltozni.
    Sajnálom, hogy nem tud 3 ilyen gyönyörű unokának örülni és nem várja szeretettel a negyediket.
    Örülök, hogy jó volt a mai NST.Mikor kell legközelebb menned?
    Vigyázz magadra és most már pihengess is.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm Nelli, mindig jólesik a hozzászólásod!
    Tudom hogy nem fog megváltozni apósom, de inkább az zavar míg én eszem magam a hülyeségén, addig ő meg van győződve róla hogy normális a viselkedése. És igen, kicsit zavar hogy lehülyéz engem, az unokái anyját és a fia feleségét.De persze próbálok túllépni rajta! Muszáj!:-)
    Puszi, Anikó

    VálaszTörlés
  3. Szia Anikó!
    Tudom, hogy mindenki azt mondja ne foglalkozz vele, mert nem érdemli meg, de ezen nem lehet túllépni.
    A kardamom magot kérdezted.
    Karácsonyi fűszerkeverék,a gyömbér félék családjához tartozik, ázsiai ételekhez használják, sütikbe, forró italokba, chutneyt ízesíthetünk vele.Kevés kell belőle, mert intenzív íze van.Fejfájásra jó nagyon állítólag.

    VálaszTörlés
  4. Köszi Nelli, kipróbálom majd ezt a magot, úgyis jön karácsony!:-)))

    VálaszTörlés
  5. Kedves Anikó! Másokat megváltoztatni nem tudunk, csak saját hozzáállásunkat a helyzetekhez! Legyen vigasz neked, hogy Isteni törvényeket még senki nem tudott felülírni: amit adsz, azt kapod vissza. (Ez rá is és rád is és mindannyiunkra igaz!) Célegyenesben vagytok? B. Erika

    VálaszTörlés
  6. Célegyenesben vagyunk, de még nem a célszalag közelében!:-)
    Nem akarok én senkit felülírni, nincs is jogom hozzá. Megint egy dolog, ami erősít engem! Anikó:-)

    VálaszTörlés