2010. november 12., péntek

Szép nap!:-)

Ma voltam NST, meg nézték Csenge szívhangját és köldök áramlásást. És uh. is láttam a kis drágám. Jövőhét pénteken megyek legközelebb. Ma már éreztem hogy "terhes" vagyok.:-)))
Kicsit nehézkesen ment minden!:-)

Olyan aranyosak a gyerekek mikor azzal fogadtak hogy mi volt Csengével. Úgy várják már. De jó is lesz a december. Már én is nagyon várom. Naggggggggyon,-)
Éhesek voltak mikor hazajöttem, hiába volt egy nagy lábas zöldbableves, és tejberizs. Virslire pályáztak :-) Pedig milyen régen főztem nekik...

Hétvégén véglegesítem a kórházi cuccokat. És a Csenge hazahozós ruháit. Meg a kiságyát is belakjuk majd Mesivel. De jó lesz!!!
Szóval csodaszép nap van ma!!!

4 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy minden rendben volt ma Anikó Csengével.
    Tejberizs!De jó ötlet!Eszembe jutott a rizsfelfújt, de régen főztem már.
    Mesi biztos élvezi majd a Csenge körüli teendőket is!:-)
    Szerintem rá már biztosan rábízhatod, kicsit mentesít majd, hogy pihizni tudj!:-)
    Jó pihenést Neked a hétvégére.
    Puszi

    VálaszTörlés
  2. Megkezdődött a visszaszámlálás? Mikorra várjátok? Nagyon izgi! A gyerekeknek mondd, hogy tegyék fel, ha megszületett Csenge baba vagy kérj egy laptopot a szülőszobára :)! Erika

    VálaszTörlés
  3. Nelli, én is régen csináltam rizs felfújtat, de megenném most.:-)Biztos rábízhatom majd Csengét Mesire. De meg kell majd találni az egyensúlyt. Ő is a "kicsilányom".:-) De várom már azt a pillanatot amikor hazajövünk a kórházból!
    Puszi, Anikó

    VálaszTörlés
  4. Erika, a pontos dátum december 4.-e. Szülőszobába, nem hiszem hogy fogok tudni laptopot használni, mással leszek elfoglalva!;-)
    Jelezni fogom majd mindenképpen a nagy eseményt!
    Anikó:-)

    VálaszTörlés