2011. október 18., kedd

düh..

Le kell írnom, mert annyira dühös lettem tegnap.
Mesi elkezdett, Honfoglalózni a neten. Jó, inkább ezt játssza, gondoltuk Zsoltival. Pár éve még mi is játszottuk, majd meguntuk, mert már nem a tudás volt a fontos, hanem szinte ugyanazok a kérdések voltak mindig.
No, tegnap beléptem én is kíváncsiságból, gondoltam játszok egyet. Junior játékkal játszottam!! Mesi nevén. Gondolom, sokan teszik így.(mármint a gyerek nevén játsznak, éppen;-) A chet oldalt nem is néztem, de a játék közben ott lévő ablakban levő írásokat, igen.Míg csak köszönnek benne, jól is éreztem magam, na de mikor elkezdtek benne olyanokat írni amit én szégyellek, felment a pumpa. A legszebb szó, az idióta vagyok, volt.:-O
Tudom, ilyen világot élünk, stb..stb... DE én ezt nem fogadom el! Persze gondolhatjátok, akkor minek megyek olyan helyre ahol ilyeneket írnak? Ebből az okból nem engedem regisztrálni Mesit a facebookra. Én véleményem szerint az is csak egy időrabló, magamutogatás, odairogatás...erről is tudnék hosszasan beszélni.
És akkor jön az esti szenny!!!! Bekapcsolom a tévét, és ömlik ránk a mocsok, a mocskos beszéd, a fiúk lányruhában, olyan dolgokat csinálnak ami szerintem a legbensőbb hálószoba titok lenne. És amiért felmegy a pumpa, nem hiszem, hogy sok olyan gyerek van, mint a mieink, akik hétköznap 8 órakor mennek aludni, és nincs a szobájukban tévé, hanem Mesi olvas még, fiúk meg beszélgetnek egymással a sötétben. Nem tudják a szülők kontrollálni a gyerekeket mit néznek. Persze nálam a távirányitó. Még jó!!!
De, mi vagyunk kevesebben akik azt érezzük hogy rosszfelé halad a világ??Mert ha leadnak ennyi szennyet a tévében, akkor biztos, hogy nézik sokan.:-( És akkor ezek után hogy magyarázzam meg a gyerekeinknek, hogy nem az a helyes, hogy mocskolódnak a neten, hogy a férfi igen is mozdonyvezető lesz, és katona(na jó nem mindenki, de FÉRFI, apuka, nagypapa)!!!!! És a kislányok meg nem egy felfújt mellű, szájú, stb.. nyafka műnők lesznek, hanem NŐK, lányok, asszonyok, anyukák, nagymamák.Mert muszáj nekünk erre nevelni őket! Muszáj..

De kérdem én? Senki nincsen a mindenható tévében , interneten aki szembe merne menni ezekkel a "kisemberekkel" (bár ők, nagyon nagyra tartják magukat!):??Senki???

(ja, tegnapi nap csúcshíre: a sztárokat is összeírják a népszámláláson. :-O remélem külön x -et kapnak. És majd mikor el kell számolni az életükkel, ott lesz az x. És képzeljétek még engem halandó háziasszonyt, feleséget, anyát is összeírtak. Hogy ez nem hír????De az!!!:-)

1 megjegyzés:

  1. Anya.Sajnos ez van.A mai világban szerintem egyedül csak én olvasok lefekvés előtt,és nem a facebook-on lógok.Érdekes mondjuk,hogy az osztályban rajtam kívül mindenki csúnyán beszél.Vajon mért van ez?Mert a szülők ezt megengedik.Őket nem érdekli a gyerek sorsa majd ő az csinál amit akar.De én örülök hogy engem a négy fal között tartotok.=)

    VálaszTörlés