2011. október 27., csütörtök

Így telik.....:-)

Bevallom, sokkal több hozzászólásra gondoltam!:-( Főleg abból, hogy majdnem háromszoros volt a tegnapi nézettségem.

De nem baj, nekem ez is tükör.
Nelli, igen olvastam a beírást, ezért is vagyunk egy hullámhosszon. Nagyon kedvellek, és nagyon pozitív példa vagy nekem, mindig van egy-két kedves szavad!
Kriszti, nincs jó anya, rossza anya. Van aki elhibáz valamit, és vannak következményei, sajnos neked most kettő is van. De most kaptál az élettől egy új lehetőséget, új párt, új babát (aki szerintem egy áldott jó természetű, tünemény, kicsilány!:-)Persze nem elfelejteni a múltat, a két nagy gyermeket, élj a lehetőséggel.És igen, Anyuci lát minket, és remélem örül!:-) Csak kár, hogy már nem foghatom meg a kezét.:-( Néha ránézek a saját kezemre, és az övét látom. Ez olyan jó!!!

Más. Akartam írni a hétköznapokról. Ami olyan jó, mégha kicsit néha rohanós is.
Délre meleg ebédnek kell lenni. Mert a napokban esett meg, hogy előbb emelte fel a fedőt a lábasról Dávid, mint köszönni jött volna!:-))) Nem mondom jólesik, hogy éhesek és jóízűen esznek. És megdicsérik az ételt. No, de nem tudok két napra sosem főzni. Néha marad ez az, de nem elég. Gyorsan kell loggisztikázni, hamar legyen meg, Csenge is tudja enni, és legyen otthon alapanyag. Én egy héten egyszer szoktam nagybevásárolni, akkor megpakolom, a kocsit, nem is mernek mögém állni az emberek a pénztárnál, annyi a cucc.:-)Azzal szoktam jutalmazni a bátor mögém állót, hogy előre engedem ha csak pár cucca van.:-) Van kisbolt itt is, ha valami hirtelen kell. Így az akciós termékek kerülnek be a kosárba sokszor és abból főzök a következő napokban.Elég nehéz főzni, mert ha Csenge fent van, azt szeretné, hogy vele foglalkozzam. Még az a szerencse hogy kétszer alszik, így a délelötti alvás alatt kell megvalósítanom a főzést. Mosást is, de bevallom, én a nagy vasaló, nem vasalok már. Bár ehhez kellett egy szuper mosógép aki 1000 fordulaton centriz, és 6 kg-mal birkózik meg egyszerre, de nem gyűri a ruhát. Olyan lelkesen hajtom szépen össze minden nap az egy adagot, hogy csuda. Erre a nyáron szoktam rá. Jó, ott azért a napocska segített, az illatával, a keményítésével. És ez nagy terhet vett le a vállamról. Mert hat embernek a ruhái, nagy mennyiség. És arra nem lenne mindig időm, hogy vasaljak minden nap. De így nem gyűlik a ruha, és nekem a vállamon a teher. Tök jó érzés hogy kosaram mindig üres!:-)
Takarítani meg úgy szoktam hogy ahol "ég a ház" ott gyorsan megcsinálom ha van pár percem.
Így van idő, leülni Csengével, van idő tanulni, mindenre amit szeretnék.(nagyjából)
Ezek a mindennapok. Hétvége kicsit más, meg amikor itthon van mindenki, de próbálom azért azt tartani, ne akkor vegyem le az időt, az így is rövid hétvégéből, hogy házimunkázom.
Tehát, így telnek a napok!:-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése