2014. július 15., kedd

Romantika..:-))))

Van az úgy X év után, négy gyerek mellett, hogy bizony romantika, néha csak bevásárlás közben van, limitált óra számban, mert vagy éhesek, főzni kell, vagy meleg van, vagy idegesíti valamelyikünket az egész.
Vasárnap romantikáztunk;-) Délután, Bence bevállalta Csengét, így elrobogtunk vásárolni. Osztottunk szoroztunk, és arra jutottunk a kocsiban a klíma megcsináltatása helyett, gumi csónakot veszünk a nyaralásra. Talán azt tudjuk pár napot használni, a klímát meg egy évben egyszer, ha használnánk.(majd ezt mantrázom magamban az autópályán:-) Így elmentünk a dechatlonba, kicsit körbe néztünk, mondom kicsit...megvettük a csónakot, nekem egy nacit, meg egy bicós combvédőt, eső ellen. (Jófejek ezek, 5600ft-ról, 990ft-ra volt leértékelve. Volt aki 5600ft-ért megvette?????:-o 990ft-nál többet nem ér)
Majd a lassan 13 éves fiúnknak, peca cuccot néztünk. Betértünk egy nagy, írom...NAGY, pecaboltba. Zsolti lelkesen nézeget, én mint jó feleség, szorosan mellette, és érdeklődő arcot vágva, mikor mutatja a horgot, a damilt. Kb. ilyen a helyzet fordítva, mikor én vásárolok, Zsolti meg lelkesen bólogat, olyan mennyünkmárakasszához arc kifejezéssel. :-)))Így mondtam gyorsan, hogy én biza láttam kint a parkolóban, hogy kiárusítás..egy nagy bútor áruházban, és kérek engedélyt, szigorúan csak nézegetésre a boltba.:-D Megkaptam, majd bementem, mozgólépcső vitt fől, majd, jobbra balra, nézelődő vásárlók, sok sok kanapé...én meg a zsibvásárig akartam eljutni. Megremegett a lábam is néha, mert azt hittem eltévedtem. De úgy csináltam, mintha nagyon érdekelten a sok szép kanapé, amúgy érdekelt is, még az árcímkét, is meg tudtam nézni..:-) Gyorsan robogtam le, a zsibvásárra, sűrűn néztem kifelé, a kocsi felé, hogy én még itt lófrálok, majdnem eltévedve, miközben Zsolti már  a kocsinál téblábol...de azért körbenéztem. Láttam is mindenféle nekem valót..:-) Majd szépen visszaraktam,és egy tálcával, és egy vágódeszkán kívül, mást nem vettem, gyors fizetés, majd suhanok ki..rohanok, majd lassítok, kocsinál senki. Nézek be a pecaboltba, ott van még Zsolti, én meg kint pihegek, majd mikor nyílik az ajtó, nagy mosollyal az arcomon, olyan diadalittasan, "még mennyit  várjak rád" kérdéssel??:-DDD
Hát igen, büszke voltam nagyon magamra. Pedig az a színes kerek szőnyeg, és az a kosár....? HMmmmmmmm:-DDDD

10 megjegyzés:

  1. ... és milyen jó lesz majd a csónakban romantikázni :)

    VálaszTörlés
  2. És a romantika mikor volt? Megálltatok egy kicsit, vagy amikor megfogtad Zsolti kezét?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, mikor kéz a kézben jártuk a boltot!:-)

      Törlés
  3. Amúgy én a klímát választottam volna, mondjuk mi sokkal messzebb vagyunk a Balatontól...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem, nem...az a pillanat mikor én csónakázok...:-)))Hidd el, megéri izzadni.:-)

      Törlés
  4. Most a kocsiban leszel vizes a melegtől, ott meg majd a Balaton vizétől, ha borulsz. Víz-víz.

    VálaszTörlés