2015. március 19., csütörtök

:-(

Hogy hol vagyok? Köszönöm kérdéseteket, zokogtam a laptop felett, mert ugyanis ráöntöttem a kávét reggel.:-((((
Elöszőr, le akartam tagadni, majd persze olyan büntudat gyötört, hogy a pizzatészta gyurás között zokogtam.:-( Hiszen a gép uj..:-( Persze Zsolti első percben kiszrurta valami bajom van..nagyon megértő volt, én meg egy barom, hogy ilyet csináltam:-(
Megy a gép, három billentyű dupláz, és két billentyű nem megy.:-(
Basszus, én olyan hülye vagyok...:-((((

10 megjegyzés:

  1. Uramatyám... hát, én is így lennék... garancia? Szerviz? Nagyon sajnálom... mától nem hozom a teám-kávém a gép közelébe, kirázott a hideg.

    VálaszTörlés
  2. Jaj, te szegeny! Meg jo, hogy nem razott meg! Talan, ha kiszarad, mukodik majd rendesen... ne buslakodj, minden rendben lesz!
    Lizi

    VálaszTörlés
  3. Ne használ zárlatos lehet. Remélem azóta már a szervizben van.

    VálaszTörlés
  4. Jaj Anikó, nagyon sajnálom :-(, de ne edd magad rajta, reméljük, hogy javítható. Ölellek: Piroska

    VálaszTörlés
  5. Akkut kiszedni, hálózati töltőről levenni, és gombokat leszedni - óvatosan, nedves törlőkendővel és fültisztító pálcikával kitakarítani, megvárni amíg megszárad - utána vissza és kész - nekem a kakaós palacsinta folyós kakaója ment bele - 2x ismételtem meg, mire nem ragadt be az "y" - de már ok minden. Ne sírj, mással is előfordul, belőlünk élnek amúgy a szerelők - mit javítanának, ha mi nem lennénk?
    Szép napot Neked !
    Boszi

    VálaszTörlés
  6. Osztom az előttem szóló vélményét. Én egyszer baracklevet öntöttem a billentyűzetre, igaz, nem volt új a gép, de nem örültem így sem. Fejjel lefelé fordítottam a gépet, aztán később kitakarítottam.....Sok billentyű visszatért idővel. Hátha helyrejön!

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm a biztató szavaitokat!

    VálaszTörlés
  8. Szegénykém!!!!! Hogy "megnyugtassalak" ,én a múlt héten jól meghúztam az autót.:( Itt a kapunál.:( Persze,mondhatom,hogy már beteg voltam,de egy nagy lökött,aki kapkodott,ahelyett,hogy normálisan kanyarodik. Megértelek! Saját hibánkból megtörtént plussz pénzkidobásnál nincsen nagyobb büntetése egy szorgos nőnek.

    VálaszTörlés
  9. Nem javíthatatlan. Igazat szóltak előttem, először száradjon ki.
    Mesélek két sztorit.
    Apósom anno kitett az istállóba egy Kékes típusú ősöreg tévét. Oszt lepte a por rendesen, főleg a kukoricadaráló mellett. Évek teltek el mikor egy nyáron előkapartam. Kivittem az udvarra s úgy mint ahogy kocsit kell mosni -csak mosószer nélkül- nekiestem slaggal. Olyan lett kinézetre mint egy új. Vagy három napig állt a tűző napon. Kiszáradt mindenhol. Mikor bekapcsoltuk mindene ment s képet adott.
    A másik egy nyomógombos üzenetrögzítős asztali telefon volt. Egy pohár málnaszörp tette be neki a kaput, főleg mert hagyták beleszáradni. Szó szerint ki kellett áztatni. Miután kiázott, sikerült kimosni belőle a megkötött cukrot is már csak a szárítás maradt. Tisztítás után életre kelt.
    Amúgy meg ne ostorozd magad. Kivel nem esett meg még valami hasonlatos?

    VálaszTörlés