2015. március 26., csütörtök

egy kis hétköznap...

Milyen szép napunk van ma!:-)
Jó ez a csönd is, ami körülvesz most. Kell ez a pár óra, én idő.
Bár a tennivalók sokasodnak előttem, most mégis pihenek egy kicsit. Még az angol leckét megcsinálom, jön megint, egy sokat tanulós időszak, sok sok dolgozattal.
Készülök a húsvétra is már. Megvettem a csülköt, a sonka ára az egekben, mármint a jó házi sonka ára. Egy darabért 5200ft-ot kértek.:-( így két csülköt vettem, jó lesz az, szeretjük. Meg a csoki árak is.:-( És csak azért mindenkinek kell egy kis finomság. És akkor beígértük az Állatkertet Csengének, olyan izgatott miatta. Oda is tervezünk menni a tavaszi szünetben.
Biggyesztés: lecsó, tarhonyával. Megint nem leszek népszerű a gyerekeknél.:-)

4 megjegyzés:

  1. Én még nem is vettem húsvéti finomságokat, meg szeretném vele várni a fizetést, aztán majd... A Vadasparkot én is beígértem, csak olyna igazán szép időt várunk hozzá:) Engem már nem érdekel, ha nem vagyok népszerű néha:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én mindig vettem egy kicsi finomságot, így sem lesz sok. állatkert, jaj...a belépőár, ha kedvezményes, akkor is 10000ft lesz a belépő..-(((((
      Engem sem érdekel a népszerűségi indexem...:-)

      Törlés
  2. Hááát! Lecsóval nálam sem lehet népszerűségre szert tenni. Szinte bármit megeszek, de azt nem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem szereted a lecsót?:-) Hát pedig jó is az, főleg a friss, nyári zamatos...De megértem, mindenkinek van valami nemszeretem...

      Törlés