2015. március 31., kedd

Érdekes..:-)

Most már biztos, hogy nem megy Csenge holnap sem  oviba. Be van gyulladva a szeme is.:-(Tegnap délután hőemelkedése is volt. És köhög is..De ugye ettől, még jól van, folyamatosan pakol, játszik. Olyan érdekes kapocs van közöttünk, annyira egyformák vagyunk, mi ketten. Érdekes ezt minden pillanatban megtapasztalni. Például tegnap. Délelőtt tettem vettem, majd mondtam neki, hogy rajzoljunk valami nyuszikát, vagy valamit...Aki ismer, tudja, én bizony nem tudok rajzolni, sőt semmilyen kreatív dolgot nem tudok csinálni. Frusztrál ám, mert szeretném csinálni, főleg, hogy itt van Csenge, aki igényelné. De tegnap akkorákat nevettünk együtt. Rajzol, meg színez Csenge, azt szívesen teszi, de azt látom, nem érdekli annyira a dolog, mint régen Mesit, akinek nagyon jó kézügyessége van.(apukájától örökölte) Szóval, próbáltunk nyuszit rajzolni, meg lovacskát...hát jókat nevetgéltünk közben, milyen bénán rajzoltam.:-) Ez a része vicces volt!
Tanulságos meg nekem az, engem ez mennyire idegesít, gondolom azért, mert ügyetlen vagyok benne, a másik meg, hogy Csenge sem kitartó benne, gyorsan otthagy, vagy ha nem sikerül ideges lesz, de nincs kitartása hozzá, érdektelen lesz. Ez előre vetíti a jövőbeni tanulást, ajajjjjjjj!:-((((

Érdekeset mondott Zsolti tegnap, hogy majd kíváncsi lesz, mert ennyire rám van tapadva Csenge, és ilyen egyformák vagyunk, milyen lesz a kapcsolatunk majd, ha nagy lesz Csenge? Én is kíváncsi vagyok!
És különben büszke vagyok Mesire is, mert iszonyú nagy munka áll mögötte, ami nem fizikai, hanem lelki... és lehet látni a nagy fejlődést! Amit nem is tudok szavakba önteni milyen jó, mert ezt érezni kell...


Tegnap nagyon finom kenyeret sütöttem.:-) Ma kétfélét főzök, mert holnap dolgozok, legyen kaja, még jó, hogy lesz bébicsőszöm, Bence már itthon lesz..
Biggyesztés: vargányás tészta és krumpli főzelék, hamis fasírttal
Ma suli is lesz, legszívesebben nem mennék Csenge miatt, de csak ötig kritikus, akkor jön Zsolti haza...ha nem lesz hőemelkedése Csengének, megyek!

7 megjegyzés:

  1. Amit írsz Csengéről, ugyanezt érzem én is Flórával, csak mi tudunk rajzolni:D De amúgy tényleg és olyan különleges ez, hogy fél pillantáspkból is megértjük egymás gondolatát. A többi gyerek meg napi szinten rejtély néha. Márkó aki annyira komoly, y miért nem nevet többet, vagy csak velünk nem nevet? Vió, aki mindig meglep, hogy milyen okos, érett és milyen érzékeny még mindig, vagy Leila, akinek mindig az a legfontosabb, hogy kapjon valamit, egy gomb is, elég, de kapjon!- és még mellette duli-fuli is ugyanakkor meg macskaként hízeleg, ha úgy tetszik neki.... Szóval érdekes, hogy mennyire nem egyformák, pedig mind belőlünk vannak, hogy később milyenek lesznek? Fogalmam sincs!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Teljesen különbözőek..mindegyikbe látom magam, egy egy, nézés, vagy mozdulat..de olyan nagyon nagyon nem, mint Csengében.:-)

      Törlés
    2. Igen igen! Mindben látom én is magam is, sokszor mégsem értem, mi mozgatja, és ez a legnehezebb, hogy egy kicsit olyan mint én és közben meg "teljesen nem olyan" ! :))

      Törlés
  2. Olyan jó lehet, amikor egy gyerekkel ennyire egy hullámhosszon van az ember.... nektek legalább van "miből" "válogatni" ! (ez a vicc része volt:) ).
    Milyen kenyeret sütöttél?
    és Csengének jobbulást.....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Látod, negyedikre jött csak össze, és hát ki is nőheti:) Amúgy nagyon izgi volt minden gyereknél várni, hogy na milyen lesz (kívül-belül)? És hát itt vannak évek óta és még mindig nem tudjuk:) Amúgy megvan az az összhang nálatok is, biztosan, csak nincs összehasonlítási alapod, ha lenne látnád:)!

      Törlés
    2. Van bizony miből válogatni!:-)))
      Remélem nem növi ki!!! Egyik sem..:-)
      Lenmagos fehérkenyeret, isteni lett, de az a baj minden nap nem tudok sütni...
      Köszi...unatkozik Csenge, de a szeme, nagyon gyulladt!:-(

      Törlés
  3. Rajzolni én sem tudok, de vannak a neten gyakorló sémák, azok után elég jól megy!

    VálaszTörlés