2015. március 21., szombat

lassan, lassan..

Akinek van igazi kamasz gyereke most éppen fiúból,;-), tudja milyen nehéz lehetett neki, aki mostanában csak morog, kimondania, anya, ez csak egy tárgy, ne emészd magad...röpke pillanat volt, de mindent feledtetett. Mesi is mellettem volt, ami nagyon jólesett! De megy élet tovább, tapasztaltam megint valamit, nem túl jót, de ezt is meg kell élni. Lehet azért is bánt, sőt inkább azért bánt, mert midig annyira próbálok spórolni, és vigyázni mindenre.
Ma főzök sütök..és alakul majd!
Legyen csodaszép hétvégétek!

4 megjegyzés:

  1. Úristen, a szívemből szólt ez a drága fiú, ugyanezt akartam írni, az csak egy tárgy, javítható/pótolható, ne emészd magad miatta Anikó! De tudom azt is, hogy mit érezhetsz, engem is bánt mindig, amikor valami hasonlót csinálok... Egyszer, amikor meghúztam az autómat, napokig bántott a dolog...

    VálaszTörlés
  2. Ó, hogy én mekkora ökörségeket csinálok néha, de igyekszem nagyon hamar elfelejteni!

    VálaszTörlés
  3. Jó, én is. Csodálkoztam is magamon, mi lenne ha valami nagyobb bajt csináltam volna? Akkor mennyire viselt volna meg, ha ez ennyire? Hozzá kell tennem , cukkol most a családom eleget, hogy el ne felejtsem egy darabig.

    VálaszTörlés
  4. Lehet,hogy azért engedtetik megesni ilyen dolgoknak,hogy megtapasztaljuk a családtagjaink kedves hozzáállását? Mert én sem kaptam ki miatta.:)
    Nagy dolog,hogy ilyet mond egy kamasz fiú! Értett gondolkozásról vall és ez több,mint a szám.gép.♥

    VálaszTörlés