2011. október 13., csütörtök

csokis tejföl;-)

Két napja olyan nehezen alszik el Csenge, állandóan jár valamije, ha a keze nem, akkor a popója.:-)))
Gondolom mivel állandó mozgásban van, így reagál a kis szervezete.;-) Viszont nem eszik rendesen. Csak csipeget, de azt állandóan.Nem aggódok, mert nem sovány, csak megállapítottam.
Ma szép idő volt, tudott kint aludni, állna át az egy alvásra de még nem igazán megy a dolog. Majd gondolom, ha teljesen beszorulunk a lakásba, lesz mód rá.

Tegnap túrógombócot csináltam a leves mellé. Mi otthon mikor gyerek voltam a túrógombócot csokis tejföllel ettük, az úgy néz ki hogy tejföl, porcukor, kakaópor. Na most én ezt azóta is így csináltam 17 éve (juj, de nehéz volt kiszámolnom!:-o), Baromi régen volt túrógombóc, csak laktózmentes tejföl volt itthon miattam, nem csináltam csokistejfölt, gondoltam, aki akar tesz rá tejfölt, aki nem, porcukrosan eszi. Kíváncsi voltam azonban ki lesz az, aki, megjegyzi a csokistejföl hiányát. Nem kellett sokáig várnom, Zsolti panaszkodott ebédnél elsőnek.:-))) Gyerekkoromban, én is annyira szerettem így, jó sok csokistejfölel, nem is lehetett látni a gombócot.:-))))

Ma cukkinileves volt, bogyóval, és rakott kelkáposzta. Holnapra is maradt! Juhéjjjjjjjjj!:-) Ritka pillanat ha másnapra is marad étel. Sütni szeretnék valamit...még megálmodom mit!:-)

3 megjegyzés:

  1. Hát igen a jó finom csokis tejfől !!! Nyami-nyami :))))))))))
    Meg a kapros túrós lepényen is finom volt ! Régi szép idők ugye Anikó !:)
    Nálam is van még csokis tejföl az asztalon és mindenki hülyének néz de én nem tehetek róla hiszen mi ebbe nőttünk fel ! És ez igy jó ! pusy

    VálaszTörlés
  2. De jó, hogy említetted a csokis tejfölt!:-)Még nem ettük úgy a túrógombócot, de biztos finom lehet!?:-)

    VálaszTörlés
  3. Jaj, ne is emlegesd a kapros túróst, imádtam, és imádom a mai napig. :-) Így jó bizony!!!:-)))

    Nelli, próbáld ki, lehet hogy ízleni fog, lehet, hogy nem.;-)

    VálaszTörlés