2011. december 28., szerda

Ajándékok..

Mesi kicsit jobban van...remélem így is marad!
Sütöttem egy kis sajtos kiflit, nagyon jó illata van. Zsolti menyhalazni ment, nemsokára jön. (, Bence éppen dicséri a kiflit, jól esik, no!:-)))
És mivel Diust érdekli mit kaptak a gyerekek karácsonyra, így szívesen leírom.:-)
Dávid és Bence egy-egy modellt kaptak, Dávid repülőset, Bence tankosat. Mára lett kész, segített egy kicsit Zsolti de alapvetően ők csinálták. Gyűjtik az ilyen makettes újságokat is. Még egy, egy kísérletező szettet kaptak, egyik dinamós, a másik víztisztítós. Ezeket tőlünk kapták, ja és persze Zsolti is készült a fiúknak, bicskatartóval amit övre lehet tenni. Anyósoméktól egy, egy kocsit. Örültek neki. Mesi egy könyvet szeret nagyon, vagyis egy sorozat. A Szent Johanna Gimi a címe. Ezért azt találtuk ki Zsoltival, hogy ennek a könyvnek a könyvesboltjában, meg lehet venni egy, két dolgot. Mint pl. pénztárca, póló, könyvjelző, sminktükör, kitűző, toll. Na ilyen készletet kapott. Zsolti hősiesen bement az "ájlávjúCortezes" pólóért a könyvesboltba!:-)))))Anyósoméktól még egy könyvet kapott Mesi, a sorozatból. Sógornőméktől közösen egy mozizást kaptak, de sajnos Mesi miatt, nem tudtak még elmenni. Csenge tőlünk egy kis taligát kapott, babát varrtam neki és még egy nagyon szép mesekönyvet kapott. Anyósoméktól egy olyan formarakosgatót kapott, amit én is nagyon szerettem volna venni neki. Sógornőméktől habszivacsot kapott, amin tud játszani.
Zsoltinak én a Halak és a Halételek könyvet vettem meg, és egy nagyítót amit az asztalra tud tenni mikor barkácsol. Én meg egy befőzős könyvet kaptam tőle.:-) Gyerekektől kaptam egy gyönyörű kék agyagtálat Dávidtól, egy házszámtáblát Bencétől amit egy fakorongra festett. Mesitől meg egy csodaszép levendulaképet kaptam. Szerintem nem olyan sok de pont elég és a lényeg, hogy mindenki nagyon örült neki, de tényleg... És ez a legnagyobb öröm nekem. És nekünk a tárgyak mellett, most másért volt nagyon szép ez az ünnep.:-)

Ja, és anyósom varrt nekem egy szép pénztárcát, és kesztyűt a konyhába. Örültem neki nagyon.

Na megyek megetetem Csengét, remélem neki is ízleni fog a kifli!;-)

2 megjegyzés:

  1. Köszi, hogy megírtad. :)
    Ezek nagyon jó ajándékok, a modellezés olyan jó hobbi lehet. Nálunk ez (sem) szóba sem jön, lévén senkinek semmi kézügyessége, türelme az ilyesmihez. De nem baj.
    Az "ájlávcortez"-es pólón jót mosolyogtam. :)
    A kifli említésére meg összefutott a nyál a számban.

    Az ajándékokon pedig mindegyiken látszik, érződik, hogy mindannyian szeretitek egymást, és figyeltek egymásra. A lényeg ebben van. :)
    Még sok-sok ilyen karácsonyt kívánok nektek.

    VálaszTörlés
  2. Dius, neked köszönhetem a babát amit varrtam, Te írtad, hogy ha meg sem próbálom, nem is fog sikerülni...De nagyon aranyos, lett, majd mutatok képet.:-)

    VálaszTörlés