2011. december 27., kedd

nátha...

Nincs időm álmélkodni, hogy eltelt a karácsony. Sajnos Mesi betegebb lett, mint volt. Eddig is kb. úgy telt az ünnep, hogy a nagyobbacska gyerekek, végig köhögték!:-) No, tegnap mikor karácsony zárásként anyósoméknál ebédeltünk meg sógornőméknél voltunk, Mesin már látszott nincs toppon. Mikor hazajöttünk kívánkozott fürödni, majd mérte a lázát és már 38, 2 volt. Majd éjjeli, kanapén szenvedés után reggel, 39,7 fokig szökött a láza, doktornőnk szabadságon. Így kézbe vettem a dolgokat, majd tea főzés, gyógyszer, és a fő kezelési módom, a tejbegríz is előkerült. Csodákat tett, most csak 37,2 a hője.Úgyhogy már nem várok a csodára, nyomom beléjük a vitamint és a finom gyógyteákat. És nincs tiltakozás, punk-tum. Itt a téliszünet, nem szeretném ha valaki mindig ágyba lenne. És Csenge sem lenne jó visszafertőződne. Pedig magamba leírt forgatókönyv szerint, mikor Csenge kigyógyul a betegségből, én kapom el, és nyavalygok karácsonykor. De a helyzet az én vagyok a legjobban (kopp,kopp, még...)
Fiúk elmentek kökényt szedni, délután készítek kökénylekvárt. Beindul a lekvárfőzés. Lehet jelentkezni érte.;-) Zsoltitól karácsonyra egy gyönyörű szép könyvet kaptam a befőzésről.
Ja és az ajándékok. Szerintem a idén nagyon jó volt, senki nem kapott olyan nagyon.nagy dolgot, de nagyon örültek neki. Külön megköszönte Bence, hogy idén nem kapott legot:-))))Jó volt na...és mindenkinek telibe talált a kívánsága. Ha kíváncsiak vagytok leírom....csak mennem kell levest főzni Mesinek. És mivel minden süti elfogyott, így valamit sütök is.

1 megjegyzés:

  1. Jobbulást a betegeknek. A tejbegrízes gyógymódot majd lenyúlom..
    És igen, én pl. kíváncsi vagyok az ajándékokra.

    VálaszTörlés