2011. december 19., hétfő

Miegymás....

Most sül a kuglóf a Tanárnéninek, és két jó baráti családnak. Ma lesz Bence karácsonyi műsora. Szegény, nincs túl jól. Tegnap egész nap lázas volt,ma a többi tesó szerint "lúzer", hogy nem ment suliba.De azért remélem karácsonyra jól lesz mindenki.

Tegnap este majdnem sírtam kínomban. 1 hét alatt, romba dőlt a jó alvása Csengének. Volt minden, cici, ringatás, csitítgatás, újra lent...majd újra fent, cici, ringatás, csitítgatás...semmi, csak üvöltés. Majd orrfolyás, majdmegfulladás...kivettem volna, de az sem volt jó, nem pihen meg, hanem rugdos, szenved, nyűglődik. Majd 10-kor beájult. És végre én is elaludtam, de addig mit éltem át..holrontottameldühésmiegymás...nem jó érzés na..Majd 2 felé újra, Zsolti hősiesen levitte kiporszívózta az orrát, ringatta, berakta közénk Csengét, aki fordult egyet, megmarkolta a pizsamámat, majd belefúrta az arcát az enyémbe, (nem mondom, baromi jó érzés ahogy ott szuszog, imádom), de nem aludt el. Majd újra cici, és visszaraktam a kiságyba, nagy nehezen elaludt. Három óra volt, majd 5 óra után ugyanígy, és utána 8-kor kelt, mi meg 7 előtt, mert suli van.

Szóval megint ott tartunk, hogy sehol. Oltás holnap sem lesz, mert most is folyik az orra még....majd januárban.

Isteni illata van a kuglófnak, persze hogy az van. Van benne, levendulaszirup, narancslekvár, étcsoki, darabolt dió, mazsola. Remélem örülni fognak neki!:-)

1 megjegyzés:

  1. Hú, de megkordult a gyomrom ettől az utolsó mondattól. :)
    Az alvás majd rendeződik biztos, ha jól lesz megint. Nem rontottad el, beteg, nem kap rendesen levegőt, nem tud pihenni.

    VálaszTörlés