2011. december 7., szerda

Izgulok...:-)

Teljes lázban égek..Holnap jönnek Bettusék. Ez nekem mindig ajándék. Olyan jó, hogy vannak nekünk. :-)
Izgulok, hogy rendben megérkezzenek, jól érezzék magukat. De velük nem lehet, nem jól érezni magunkat.
És amúgy is ünnep lesz, Csenge pénteken, egy éves lesz. Nosztalgiázok, úgy mint az összes többi gyerekem szülinapja előtt. No, de most friss az élmény. Egy év  rövid, közben mégis, már egy ÉV! Olyan jó hogy van nekünk Csenge, köszönöm!:-)
Tipródnak a gyerekek is, suli-buli lesz (miért mindig akkor, mikor Bettusék jönnek???:-)))Dávidnak karate is. Kérdeztem, megy a suli-buliba? Hááát, anya mennék, mert csak az első lesz..No igen, neki az első, a nagy felsőben. Hagy menjen...Mesi meg: na jó én is megyek, csak nincs egy göncöm amit felvehetnék..:-)Kire ütött ez a gyerek????:-)
Tervezem a szülinapi tortát menüt,..Csinálok Pavlova tortát, azt inkább a felnőtteknek, nagyobbacskáknak, és még képlékeny az igazi Csenge torta. Mert a csoki múltkor kicsit kiütötte az arcát.
Megnyugodtam kész a  Borcsának az ajándék, majd lefényképezem, és felrakom a blogra, de még most nem, mert lebukok. ,-) Büszke vagyok magamra,no!;-)

Igazoltan leszek távol ebben a pár napban, olvasni ha tudok is, írni nem hiszem hogy lesz időm. Úgyhogy jövök sok-sok képpel ahogy tudok!

3 megjegyzés:

  1. Érezzétek jól magatokat Bettusékkal Anikó!Csengének boldog szülinapot kívánok, a többiek pedig élvezzék a suli-bulit!:-)

    VálaszTörlés
  2. Hé-hé-hé!Van ,,göncöm˝ csak azt szétrágták a tengerimalacok.:)

    VálaszTörlés
  3. Anikó ugye a Katának nem olyan ajándék lesz mint Borcsának? Csak mert én is olvaslak :) Csengének nagyon boldog szülinapot kívánok és érezzétek jól magatokat Bettusékkal a hétvégén ! ( a gombát elkészítettem pár nap és ihatom :) ) Puszi mindenkinek

    VálaszTörlés