2011. december 30., péntek

Szilveszterre készülve..

Ma már sokkal jobb! Bár rádöbbentem, mennyire röpülnek a napok.:-( Itt van már az év vége. Összegeznem kellene az évet, csak azt tudnám írni gyorsvonat sebességgel elszállt.:-( Persze, csupa jó dolog volt, egészségesek vagyunk, együtt vagyunk,és csak kisebb bosszúság és kellemetlenség jött velünk szembe.Volt mit enni, volt meleg, le tudtuk cserélni az autót, voltunk nyaralni, az Őrségben is..hm...És a lelki dolgokról is csak pozitívan tudok írni.  Csak miért fut ilyen gyorsan????

Ma Dávid névnapját ünnepeltük, és már készülünk a holnapi napra. Kint van a hűvösben a tiramisu.:-)
Az igazság az, hogy invitáltak barátaink hozzájuk szilveszterezni. De évek óta itthon "bulizunk". Holnap is így lesz. Csenge miatt, amúgy sem könnyű még kimozdulni. De itthon is jól elvagyunk. Társasozunk, eszünk, iszunk, táncolunk, sétálunk, közben trombitálunk, kicsi tűzijáték is van.Majd mindenki 11-kor kidől..és én éjfél után 2 perccel fel is kelek!:-)))Jó ez így, senki nem szokott unatkozni..
Tervben van, hogy csinálunk a tiramisu mellé, zserbót, tésztába göngyölt virslit, valamilyen majonézes salátát, vettünk tenger gyümölcseit, az is készül, meg egy kis elmaradhatatlan, halas kifli katonák.Éhezni nem fogunk.,-)Majd újévkor lencseleves, idén vörös lencséből, indiai fűszerrel, gazdagon. (talán mi is azok leszünk:-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése