2012. április 17., kedd

Gondolatok..

Kavarognak a gondolatok bennem...most nem olyan rossz, inkább mint egy kamasz rebbenések. Na igen, itt a tavasz, a szerelem. És olyan furcsa, hogy már a fiúk legyeskednek, a lányunk körül. :-D Mikor nőtt fel ennyire, hisz itt volt mellettem?:-D Nem tudom, ha nem lenne Csenge, aki mutatja minden nap, milyen volt Mesivel, ennyi idősen, fogtam a kezét sétáltunk, homokoztunk, öltöztettem, majd ő öltözött;-), tegnap volt, emlékszem! :-)Ma meg?Nem nekem pörgeti a szoknyáját már!:-(:-)Most jól vagyunk együtt, bár törékeny ez a a jó, én nagyon vigyázok rá!

Közben magammal is foglalkozok, muszáj, mert míg egy hete kb. állandóan figyelmeztetni kellett, hogy igyak, ma már a szervezetem egyenesen követeli..kicsit csökkent a mennyiség, viszont beállt. Nem fáj a derekam, bár ennek a kertészkedés is besegített. Ma is megsimogattam a szememmel a palántákat, a fűszernövényeket, megsimogattam a fákat is, főleg a pátyolgatásra váró szilva fát és ringlófát. És képzeljétek először virágzik nálam az orchidea. Igen nálam!!! Úgy örülök neki.:-)


6 megjegyzés:

  1. Ezt most rögtön elmesélem Istvánnak!:-))) Mármint az orchideát. Gratulálok!;-)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nana! Nyugodtan elmondhatod! 3 orchideát nevelek, (kettő ebből Mesié:-) És IGEN virágzik!:-))))

      Törlés
  2. Néha szoktunk az apjával azon elmélkedni, hogy milyen fura lesz, ha majd jönnek az udvarlók. :) Várom is, meg nem is. Az orchideának gratula!
    Én a fűmagjaimat szoktam cirógatni a szememmel, már amit nem ettek meg a madarak, hátha az eső segít, hogy kihajtsanak. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem nőni fognak, nálunk nem nagyon akar megmaradni a fű, mindig kijárjuk, kicsi a hely ahol közlekedhetünk!:-)
      Pikk-pakk itt lesz az idő kicsi lányból nagylány lesz!:-)

      Törlés
  3. Nincs is szebb, mint az orchidea növekedését figyelni, várni hogy kivirágozzon!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye, és én eddig mindig azt hittem, sosem fogom tudni nevelni az orchideát. Nagy türelem kell hozzá, és szeretet!!!!

      Törlés