2012. április 23., hétfő

Hétvége:-)

Na itt vagyok, ragyogok!:-) Csenge alszik, még jó mert éjjel mostanában órákat fent van. :-O Első felében sír, majd órákat rötyög, dumál, nem alszik, így én sem. Na de lesz ez másképp is, majd....csak??
Hétvége nagyon jó volt! Szombaton gyerekek, dolgozóba mentek, Zsolti pecázni, mi meg szokásosan tettünk vettünk Csengével. Majd hazajöttek a gyerekek, és elmentek a fiúk fáért a patakra, és szalonnát sütöttünk.:-) Olyan jó volt, Csengétől dugdosni kellett a sült szalonnát, meg a kolbászt mert úgy ette, csak magában, meg újhagymával.:-D A virsli nem kellett neki!,-) Tegnap meg itt voltak kedves barátaink, bográcsolni. Jó volt, teljesen feltöltődtem tőle, kapott Csenge tőlük, kis fonott széket, és aminek én nagyon örültem, egy nagyon szuper autós ülést, csak a huzatot kell rá majd varrnom, de nagyon komoly ülés.:-) Jó, hogy erre sem kell költeni. Azért ez akkora segítség.:-)

Tehát nagyon jó hétvége volt, bár szegény Zsoltit sajnáltam, végig mosolyogta a tegnapi napot, még nagyot fociztak is az apák a fiúkkal a patakon, volt ping-pong verseny is, mire elmentek a vendégek, közölte, baromi nagy migrinje van!:-( Még ma délelőtt is fájt a feje.:-(
Már nagyon várom a négynapos hétvégét, remélem nagyon jó idő lesz.:-)

3 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy jól telt a hétvégétek.
    A 4 napban én is tervezek sütögetést.:-)
    Zsoltinak biztosan ettől a változékony időtől fájt a feje.
    Képzeld Anikó!Lesz kisunokám!:-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nelli ez nagyon jó hír!!!Puszilom, Dórit! :-) Mesélj, mikorra várjátok? Jaj, de örülök!!!!:-D

      Törlés
  2. Szia Anikó!Október végére várjuk Borsókát!:-)Átadom a Dórinak a puszit!

    VálaszTörlés