2012. április 26., csütörtök

Mai nap!

Azon gondolkoztam az előbb, érdemel e bejegyzést a mai nap? Mert nem történt, nagy lelki fájdalom, nem történt nagy boldogság, és mégis, jó volt ez a mai nap! Csak úgy, a napi rutinnal, és egy kis fodrászattal. Ami teljesen feldobott. Én egy évben kb, 4X megyek fodrászhoz, akkor is fél órát birok ki. Pedig jó szomszédhoz megyek, velem egykorú a lány, és neki is van három gyermeke, tudunk erről beszélgetni, mégis.. A havi hajfestést magam oldom meg itthon, egyrészről olcsóbb, másrészről nekem időben jobb. Most is csak annyit jegyzett meg a kedves fodrászom, hogy jajajaj szőkíteni akarod a hajad, Anikó? Hááááát, nem éppen, mert csak világosítani, amihez lávavöröset használok, de az ősz résznél szőke, talán utána kissé vörös a vége sötét, na ilyen színváltós az én hajam. Elkezdtem növeszteni is a hajam, eddig bírtam, olyan csúnya a hajam vége a sok festéstől, muszáj néha megnyírni. Ennyit a hajamról. :-)))

Írjak még az időjárásról? Gyönyörű idő volt ma, levegőben, már a meleg illata! Imádom!!!És a hétvégét várom nagyon, bár Mesi két nap nem lesz velünk, barátnőzik, amit sajnálok, de ezt is kell! Tervezzük a hétvégét.Sütögetni fogunk, én már keresem a sütireceptet is. Tarját fogok pácolni, és szombaton a piacon veszek sok zöldséget, azt is fogunk. Meg elmegyünk játszótérre, meg fagyizni, meg focizni, meg ha a szél engedi, ping-pongozunk! Egy helyre nem megyünk, ide le a postásra majálisozni, vurslizni...volt egy év, mikor röpke fél óra alatt 8000ft-ot elvertünk a semmire..és ez jópár éve volt.:-( Egyet sajnálok csak, nem tudunk elmenni az Ismerős Arcok koncertre vasárnap, este 8 órakor lesz, a Hajógyári szigeten.Ez abba az időpontban van, mikor Csengét elalszik, és van mikor csak én tudom megvigasztalni, sőt éjjel csak én. Úgyhogy idén nem tudunk menni ilyen koncertre, pedig már úgy mennék...

2 megjegyzés:

  1. Jók is az ilyen semmi nem történt, mégis jó volt napok. :)
    Hajfestéshez: ha egyformán őszülsz (úgy értem, van már ősz sávod mondjuk a választékodnál, vagy bárhol), ott kezdd a hajfestést, és hagyd rajta kb. húsz percet, majd utána fesd a többit. Akkor nem lesz ez a színváltós hatás. :)
    Én is így csinálom, és olyankor egy hétig olyan, mintha nem is lennék csupa ősz. :)

    VálaszTörlés
  2. Igen, eddig a sötétnél nekem is így volt, most a világosabbnál nem olyan amit szeretnék. Azért is mentem el levágatni, mert így a sötétebb részt levágattam.:-)
    De azért durva ez az őszülés!:-O

    VálaszTörlés