2014. június 18., szerda

Alakul...

Alakulnak a napok, már sokkal jobb...Este is. Nem tudom, hol rontottam el a Királylányt, ha egyáltalán elrontottam...Nagyon anyás.(nagyonnagyon) Bár mióta itthon vannak a srácok kevesebb a nyűg rajtam. Esti lefektetés utóbbi időben rém álom volt. Fürdéstől, alvásig két óra volt, de közben állandóan, kérni, rimánkodni aludjon már. Ez azért is felettébb fárasztó, mert reggel fél héttől, este nyolcig folyamatos pörgés van, aludni két éves korától nem alszik délután. Sosem volt jó alvó, elvárható lenne, hogy este nyolckor, már csönd legyen, és pihenjen. Próbáltam, korábbra hozni, későbbre. Nem sok sikerrel. Volt nagy sírás, nekem hangos (nagyonhangos) fenyegetés...ja, azt nem írtam le, hogy úgy alszik el, hogy én fekszem az ágyamba, alvást imitálva, és ő, hosszasan néz, majd elalszik. Én meg közben, mennék már, végre kicsit magammal törődni. Utóbbi időben, nagyon feszült voltam miatta, és itt a bibi, feszült...Most pár napja, nyugodtabban próbálom viselni, a "nemmegyekaludni" jelenetet, hamarabb alvás a jutalom érte.:-) Csak legyen mindig türelmem.

Magam részéről is sok megoldani való feladat. Jobban kell figyelnem mindenre. Egy hónap múlva megyünk nyaralni is. Idén más lesz...nem baj, pár napra kimozdulnunk, abban az időszakban úgyis nagy változások miatt, biztos feszültek leszünk. Most úgy fogunk menni nyaralni, mint sok, sok család...de, megyünk!

Mai biggyesztés: karfiol leves, túrós, meggyes rétes.
Tegnap idei első lecsót főztem, finom lett!:-)

8 megjegyzés:

  1. Ó,ne is mondd,irjad!...Sajnos én is feszülten éltem meg a GYES-t, legalábbis erre emlékszem.Nekem is csak úgy aludtak el,hogy odafeküdtem hozzájuk."megnyugtató",hogy az unokáim is így alszanak el,a modern szüleik is ezt csinálják,így talán azt mégsem csináltam rosszul.Csak....mindig a tennivalókon járt az agyam ,mert az van.rengeteg.

    VálaszTörlés
  2. Nekem nem "kellett" ottmaradni (na jó, hároméves koráig de, hátsimizés ürügyén), amíg elalszik, viszont végeláthatatlan még-és-még egy mesét! - na ez volt... De nekem csak egy-gyerek, neked pedig négy...
    Sajnálom, hogy nem értem az utalásaidat a gondjaitokra :(, mert ugye az ember kíváncsi, de persze tiszteletben tartjuk, hogy amit elmondassz, az oké, amit meg nem, az is oké - csak így olyan érthetetlen, tényleg.
    Sajnálom ám ezt az örökös érzelmi libikókát:(, amid van....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudod, ez az én blogom(ezt csak azért írom így, mert nem szeretnék másról írni, mint az én véleményemről). Bár engem is érint a dolog, ami miatt, mostanában nyafogok, közvetlenül nem velem történik, és ezt tiszteletben kell tartanom.
      A kamaszbajaimat, meg nem kell és nem is akarom ragozni már..

      Törlés
    2. Anikó most világosodtam meg teljes valójában, hogy miről beszélsz burkoltanl))))

      Törlés
    3. :-( 15év, előtte 10 év, sok idő, furcsa...

      Törlés
  3. Altatni rémes dolog, Flórát kb. egy évvel ezelőttig még mi is altattuk, de egy ideje már enm. Napközben az oviban alszik de itthon csak nagyon ritkán, de nem baj,, mert akkor este hamar kidől, nézik Leilával a minimaxot a mi ágyunkban és elalszanak 8 körül. Mire beérnék mesélni, már alszanak, így csak át kell őket vinni a helyükre és nem kínozzuk egymást. Ez nekem így kényelmesebb...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó, hogy valakivel elvan Flóra. Nálunk nagy a korkülönbség..és a mese ennyire nem köti le,

      Törlés