2014. június 23., hétfő

ezekről...

Amiről lehetne írni, és úúúgy kijönne már belőlem, nem írhatok. Nem azért, mert nem érint a dolog, de nem csak engem érint, így nem írok ide semmit róla, most legalábbis nem.
Azt hittem jön a nyár, majd kisöpri a elmúlt tanévet, nem...feldolgozási folyamatban van, most nem jó.:-(
Másik dolog...na az még lesz egy nehéz feladat...

Tegnap este 9 órási meccs első félideje után, elmentem aludni. Nem tudtam elaludni, rajtam kívülálló okok miatt..lejöttem, felmentem, lejöttem, felmentem, közben csendesen dühöngtem..Várták a fiúk az éjféli meccset, hirtelen felindulásból, én is nézni kezdtem. Közben dühöngtem...majd, egyik fiú aludni ment...Bence itt maradt, jött a második félidő. Füstölgő agyam...a meccs hatására kitisztult. És gondoltam, elég izgalmam volt már eddig, utolsó percben le akartam lépni aludni, milyen jól tettem, hogy nem tettem.:-) Kis gőgös focistánk, vagyis portugál focistánk, olyan passzt adott, és utána olyan szép gól lett az utolsó perben, kár, hogy amúgy mindig lelkes focisták, most nagyon csalódott arcot vágtak.  Na mindegy, mosolyogva mentem aludni..vagyis forgolódni, mert Zsolti ment ma pecázni, fél négykor, én még nem aludtam....
Most meg, zajlik már az élet!:-)
Na ezekről írattam...

4 megjegyzés:

  1. :-) Én még nem is néztem meccset... Ilyen vb sem volt még!
    Szeretnék segíteni nagyon a földolgozásban, átgondolásban, kitalálásban, bármiben. Csak ne lennétek ilyen messze! Azért egy nagy virtuális ölelést küldök, és mondjuk megbeszélhetnénk egy közös kávézást valamikor négy körül. Mindketten leülünk, feltesszük a lábunkat fél órára, és elképzeljük, hogy a másik ott van, kiönthetjük a lelkünket, és közben senki nem visít, hogy "Aaaaaaaaaaaaaanyaaaaaaaaaaaaaa!"
    Mit szólsz? ;-)

    VálaszTörlés
  2. Ne idegeskedj, van pótvizsga, ha az a gond. Nem a világ vége! fogd fel úgy, hogy nem volt még kész a dologra, hátha magába száll és javit (ha ez a gond - csak tippelek :-) fel a fejjel - egy idő után felfele vezet az út a gödörből :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem, hála, ott majdnem minden rendben, átment....sajnos más baj van, de majd kilábalunk.:-)

      Törlés