2014. június 4., szerda

Na ja...

Lassan olyan leszek, mint a Híradó. Nem nézem, nálunk akkor, fürdetés van, meg egyebek. De valahogy minden egyes híradót, ha valaha hallok, akkor az állatkerti hangyabébi születéséről hallok. Amúgy örülök neki, TÉNYLEG!
És, hogy miért leszek én is hasonló? Mert cenzúrázom az írásaimat. Különben, lenne mindig nyiff, meg nyaff. Aztán máskor meg öröm, meg minden..(több lenne a nyaff)
Megértek mindent és mindenkit!

Ma már örömködtem az apró zöld paradicsomnak, Csenge mosolyának. A napsütésnek, a lágy szellőnek, és próbálom túltenni magam, azt mondták nekem, " le vagyok szarva" , mert csak dühébe, meg mitudomén...megértő vagyok. Mosolygós, meg kedves, csak belül könnyezek, ahol senki sem látja.

Délután utálatos helyre megyünk Bencével, NEVTAN-ba. Szokásos lesz, de nem szeretem. Csak a papír kell...segíteni nem tudnak, már az iskolában sincs, aki fejlesszen, nincs hozzá ember.:-(

Biggyesztés, paradicsomos krumpli.

Na, megyek, hátha születtek hangyabébik....:-)

5 megjegyzés:

  1. Ne vedd a szívedre a beszólásokat. Nem hiszem, hogy komolyan gondolja, akárki is mondta. Nem is érdemled meg. Éljenek a ma született hangyabébik! Anna

    VálaszTörlés
  2. Milyen a paradicsomos krumpli?Jól hangzik,de nem ismerem.

    Én félrevonulva szoktam kisírni magamból mindent,mert attól nagyon megkönnyebülök.Ha befele sírok,akkor szorít a torkom,és azt érzem,hogy beleszakad a szívem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mint a krumplifőzelék. Csak sűrített paradicsommal csinálom, nem tejföllel, és lestyánt is teszek bele, és egy kis cukorral ízesítem.

      Nem mindig lehet félrevonulnom, főleg, ha Csenge néz azzal a gyönyörű szemeivel...

      Törlés
  3. Na ezt kipróbálom:)Nálunk nagyon megy a paradicsomszósz krumligombóccal,meg minden ami paradicsomos.

    Néha én is tartogatom,aztán este,vagy mikor egyedül vagyok,akkor pityergem ki magam.

    VálaszTörlés