2014. június 20., péntek

Közepes!

Ma jó hűvös van, így nekiállok ablakot pucolni. Függönyt is mosok, de azt csak félig meddig tudok, mert a fönti karnisokhoz nem merek hozzá érni, majd lehet, jövőhéten, mikor Zsolti itthon lesz. És lehet kimosom az agyam, a konyha csetreszei lemosásával is. Főznöm nem kell...Csak délután menni megint a Nevtanba, Bencével.

Őszinte leszek, kicsit ilyenkor mikor megkapjuk a bizit, én magamra veszem, és keresem a hibát, miért nem lett jobb, lehetett e volna jobb? Sok sok, kitűnő bizonyítván, nálunk meg....jó, igazából tisztába vagyok a teljesítő képességükkel. Talán igen, ez jellemez engem igazán. Közepes!
Az életben is. Közepes. Persze ez rajtam is múlik, képezhetném magam, járathatnám jobban az agyam..meg a testem, lehetnék jó példa is..
És mindig a libikóka, kevéshez, sok....sokhoz, kevés..Mindenben, így van. 
Életben is azt látom, vagy sok...tanul, pörög, sportol..
Vagy kevés...(ezt most bántás miatt nem írom le) Én meg középen....sok, kevés...KÖZEPES!

Mire megszedtem ezt a csokrot kisimultak az idegeim.(Meg akkor is, mikor az elszívót sikáltam, és rájöttem, üveg van a zsír alatt:-)

11 megjegyzés:

  1. Anikó, láttam én már vörös diplomás tanítónőt, akit két hét alatt kikészítettek a gyerekek.S láttam kevésbé fényezettet, s mégis jó pedagógus volt. Nem csak azon múlik. Persze a szülői hiúság, de egye fene!

    VálaszTörlés
  2. Legyen boldog gyerek, talpraesett felnőtt, nekem is rossz ha nem olyan mint amilyennek szeretném, de lelkük rajta a készség tantárgyakból mindig dicséretesek és ha nem matekzsenik akkor mi van? Szépen rajzolnak, kreatívak, énekelnek, táncolnak, és egészségesek! az élethez mi kell majd ha nem ez? A zsenik sokszor nem boldogok....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudom, nehéz nekik is, sőt...egészség legyen..

      Törlés
  3. Nem vagy közepes, csak valahogy szelektíven minőséted magad. Az az x dolog eszedbe se jut, amiben ezer százalékos vagy, ugye? Ejnye, bejnye, tessék igazságosabban mérlegelni és osztályozni!

    Szép kis csokor! Lehet jelképesen az enyém a szülinapomon? ♥

    VálaszTörlés
  4. Hi-hi, én meg pont közepes szeretnék lenni, nem folyton a ló egyik oldaláról esni a másikra.

    VálaszTörlés
  5. Tök hangulatos ez a kép:). Egyébként tegnap az egyik kitűnő osztálytárs anyukája mellett ültem, aki kifejtette, hogy bárcsak talpraesettebb lenne a gyerek (mint az enyém) ugrálna, futkosna, összekoszolódna (mint az enyém) ne stresszelne, hanem inkább messziről lekakálná a dolgokat (mint az enyém...)... ésakkor én nagyon büszke voltam az enyémre....
    Szóval tényleg minden megközelítés, vagy nézőpont kérdése...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi:-)
      Igen, de azért én tudom, hogy kudarc, főleg Bencének, hogy nem olyan mint a többi...És akkor ma a nevtanban megmondták a tutit.:-( És mit tudok csinálni? Támogatom...és tudom, neki olyan munka kell, amiben nincs versenyszellem...nem baj, jó lesz ez így is. (ma, ennyi év után megmondták, diszlexiás, és tudod, ő oxigén hiánnyal született) most mit csináljak? Segítem, amiben tudom, legjobban dicsérni tudom, akkor szárnyra kap.

      Törlés