2015. június 9., kedd

bárcsak...

Ezen a héten legyünk túl. Én annyira próbálok pozitív lenni. Nem nagyon megy...
Tegnap dolgoztam. Majd három óra után, gyorsan fog zabályzó Bencével, majd mivel ma reggel osztály kirándulásra mentek a fiúk, be kellett vásárolni oda is. Pénzt váltani, mert Dávidék átmennek Ausztriába is. Remélem minden rendben lesz, áááááááááááá, próbálok nem idegeskedni.
Majd ma, jó hosszú napom lesz, délelőtt főzni, mosni kell, meg a fürdőt kitakarítani..és valamit tanulni, bioszból írunk ma, és irodalomból még egy házidogát kell leadnom. Ma még hosszú sulinap lesz, cserében csütörtökön akit lezártak, már nem kell menni.
Holnap vérvételre kell mennem, majd a szokásos főzés...stb- jönnek haza a gyerekek, majd csütörtökön fogszabi megint, Bencének ragasszák fel a fogszabályót, szegény!!!:-(
Majd készülök a ballagásra. Itt még kijön az ideg, 19-en leszünk. Mit főzzek? Mit süssek, se kép, se hang...ez komoly..sírni tudnék. És még vásárolnom is kell rá...Felállítottuk  a medencét, zárt a terasz...19 ember...hol leszünk kényelmesen? Sehol. amúgy is mostanában, agyamra megy az egész kert, ház...sok kacat, állandó rumliban..és úgy látom, csak engem zavar. Vége lesz a sulinak, nagy pakolást tervezek mindenhol, mert ez így NEKEM nem jó.
Na mindegy, túlparázom valószínűleg a dolgot. Csak néha olyan idegesítő, mikor csak én érzem ezt a dolgot olyan problémának, senki más nem.

És a jéghegy csúcsa, Csenge két napja, nagyon náthás, éjszaka fájlalta a fülét, lázas volt, a héten már nem lesz ovi, de be kell még mennem a váltó ruháért, pedig azt hittem még a héten a rohangálás tanulást meg tudom oldani egyedül..mindegy csak gyógyuljon meg...ami nem tudom, hogy lesz, mert az előbb is bement a medencébe, ahova még nem sütött a nap, és vacogva állt az úszógumijval.
Szerintetek is zajlik az élet, vagy nem???:-))))

2 megjegyzés:

  1. Hallod mi úgy fogunk unatkozni nyugdíjasan, hogy csak na! Vióak is a jövőhéten teszik fel a fogszabit szájpadrepsztés miatt- belegondolni sem merek... azt mondta,hogy nem megy el majd az évzáróra sem, szóval náluk is ilyen borzadályos dolog jön, Bencének szorítok, hogy ne fájjon nagyon... A többit meg megoldod őgyis ügyesen, puszi!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem mi nyugdíjasként sem fogunk soha unatkozni..-)
      Szájpadrepesztés????Mikor volta az? Na igen, nálunk is ment a műsor az évzáró miatt!:-)

      Tudod, lehet, hogy az a baj nem nagyon akarom most megoldani....érted???:-(

      Törlés