2015. június 27., szombat

újéééé:-)

Ma Csengével a Gyerekszigeten voltunk. Ez a Hajógyári szigeten van, aki tudja, mert volt ott, hatalmas, aki nem volt, annak leírom, hatalmas!:-))))
Mégis...mindenhol kígyózó sor, én még ekkora tömeget nem láttam. Pedig ez az utolsó hétvége, mert négy alkalommal volt, júniusban.. Amúgy jópofa, mindenféle sátorral, meg ugráló vár, meg ugye a sok csúszda, meg a nagy tér, de hömpölygött a tömeg..meg ingyenes...
Tanulság:
-a vatta cukor nem ingyenes(400ft)
-a fagyi sem(250ft/gombóc)
-a kolbász sem mustárral, meg friss kenyérrel, viszont isteni volt:-)
-a Csengét csak azok a játékok kötötték le, amik, mindig is a szigeten vannak, TEHÁT, nem kell ahhoz gyerek sziget (és tömeg), hogy jól érezze magát.
- Na jó, az ingyenes ugráló vár, még ha kígyózó sor is van előtte, mindig nyerő...de sosem kell csüggedni, egy ilyen sorban több a szülő, mint az ugrálni akaró gyermek, tehát van remény..:-)
- furcsa már, hogy a nagy három kamasz, már nem velünk jön, viszont, így nem kellett csak egy felé koncentrálni, ja, hogy megszoktad a több fele koncentrálást? Együtt érző pillantást azért vethetsz az éppen megörülő anyuka felé, aki  hármat terel le, az ugráló várról, "hogyhanemjösszazonnalpistikehazamegyünk" mondat, már nem az én számból hangzik el..:-DDDDD

(ja, jövőhéten ketten megyünk Zsoltival a sörfesztiválra, már csak, hogy nekünk is jó legyen!:-)))))

3 megjegyzés:

  1. De jó!:)Ugye-ugye csak nőnek a gyerekek:))ölelés

    VálaszTörlés
  2. Mi is ott voltunk. Én örülök, hogy jövő héten már nem lesz :D

    VálaszTörlés
  3. Mi a második héten, vasárnap mentünk ki. Akkor volt a hőségriadós hétvége!Nem volt tömeg csak a túró rudis hajónál.

    VálaszTörlés