2015. június 10., szerda

Egy dolog, pipa!:-)

Tegnap megírtam a bioszt, ötös lett, még a törin izgultam, mert nem a szokványos tesztet írtuk, hanem esszét kellett írni, egy kisebbet, egy nagyobbat. Óra elején elmondta, ki hogy áll. Nálam azt mondta, akkor kell kicsit izgulni, ha hármas lesz az esszém, mert akkor négyesre zár. Persze várni kellett a míg kijavítja. Nyugtattam magam, meg nyugtattuk egymást, hogy ugyan már azon izgulunk, hogy négyes vagy ötösre zár, míg más komolyan izgult a bukás miatt. De csak benne van az emberbe a drukk, hamár sikerült eddig ötösre, egy jegy ne rontsa már le. Vártunk, vártunk....majd kiderült nekem négyes lett az esszém.:-))))Úgy örültem ennek is. :-) Így ötös leszek töriből, már minden jegyet tudunk, hármas leszek angolból, mert ez reális, és jó jegy, mert most kezdtem, alapokat megtanultam, ennyit tudok. Ez olyan jegy, ami reális, és ösztönöz arra, hogy jobb legyek. Matekot nem tudom, jó lenne, ha megadná a négyest, mint félévkor, de láttam egy februári hármas jegyet ami még lehet ettől évvégén hármas, nem rossz az sem, de jó lenne a négyes na...majd, hétfőn kiderül.;-)
A többi négyes ötös. Fizika, föci négyes, biosz, kémia, töri, magyar ötös. Jó ez nagyon is...van benne munka..de jó volt nagyon, furcsa, hogy elraktam a füzeteket, most két és fél hónapig nem veszem elő, csak az angolt, abból igéket kell tanulni.

Ennyit a suliról.:-) Csenge még eléggé kivan..remélem jobban lesz lassan. Nekem fáj a fejem, de a csittcsattbimmbumm, betudom, már begyógyszereztem magam, így tökéletes vérképem lesz, mert nemsokára mennem kell oda!:-D
Lassan alakul a ballagási menü...egyszerű de remélem finom lesz. És a többi dolog is. Fiaim jól érzik magukat, legalábbis Dávid biztos, mert ő hívott, Bencének nem hiányzunk..:-)

Megyek, Csenge eztaztamazt szeretne:-)

4 megjegyzés:

  1. Nagyon ügyes vagy, szuper hétvégét nektek! - ha addig elvesznél a tennivalókban -

    VálaszTörlés
  2. Tiszteletet érdemlő, hogy család mellett egyáltalán bevállaltad a tanulást. Fogadd elismerésem!

    VálaszTörlés