2015. június 5., péntek

És akkor...

És vége, vagyis a stresszes résznek!:-) Kedden már "csak" biosz lesz, de az nem olyan vészes,kedden megtudjuk a jegyeket is. A matek és az angol dolgozat érdekes volt, most nem részletezem, van ami jó volt, volt ami nem. De én annyira boldog voltam, hogy túl vagyok rajta, hogy nem érdekelt, már a hirtelen adott szöveg értési feladat sem irodalomból.
Fizikát is megkaptuk, most a föcivel együtt, nem annyira sikerült, ez is hármas lett, de négyesre zárt le, én örültem neki nagyon. Szerintem angolból leszek hármas, ami reális, a többi négyes, ötös, ez jó!

Kaptunk angolból jó sok igét, amit meg kell tanulni a nyáron, aminek örülök, mert angolt szerettem volna kicsit tanulni nyáron, a többit nem. És amúgy meg, pihenni szeretnék, évvége, kicsit sok volt.
Az osztály átlagához képest jók a jegyeim, általában mindenki a kettesért hajt, sokakat meg is értek, munka család mellett csinálják, nem olyan könnyű azért, hiába úgy látszik. Puszira nem adnak jó jegyet.

És akkor ma Csengét elviszem oviba, majd elmegyek húsiért a hétvégére, majd délután a fiúkkal megyünk cipőt venni, készülök kicsit a hétvégére, holnap régen látott családi barátokhoz megyünk, vasárnap strand van betervezve...

Legyen nektek is szép hétvégétek!
(kép:net)

6 megjegyzés:

  1. De jó, Anikó! Nagy gratula! Most akkor már hátra dőlhetsz egy kicsit! :) Nekem még a legkeményebb pár nap hátra van...

    VálaszTörlés
  2. Szép hétvégék nektek! Nagyon ügyes vagy!

    VálaszTörlés
  3. Hoztad magad, gratulálok, szép hétvégét!

    VálaszTörlés